İrem Derici'den iğrenç soruya küfür

İrem Derici'den iğrenç soruya küfür

Son dönemlerde Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılıktan dolayı gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici'ye bir takipçisinden ilginç bir soru geldi. Herkesi şoke eden soruyu sosyal medya hesabından yayınlayan Derici'nin cevabı da bir o kadar ilginçti. İşte İrem Derici'nin enteresan soru karşısındaki yanıtı.

Özel hayatı ile sürekli magazin gündeminden düşmeyen başarılı şarkıcı İrem Derici, takipçileri ile de sürekli yakın bir ilişki kurmaya devam ediyor. Enteresan açıklamaları ve kendisine has tarzından dolayı çok sayıda hayran kitlesine sahip olan Derici, 8 milyona yakın takipçili Instagram hesabından bana soru sor diyerek sevenlerinden soru sormalarını istedi. Çok sayıda soru alan İrem Derici'ye herkesi şoke eden bir soru geldi. Derici ise soru karşısında yine kendine has konuşmasıyla ilginç bir cevap verdi. İşte İrem Derici'den o soruya enteresan cevap.

derici.jpg

İREM DERİCİ'DEN TAKİPÇİSİNE İLGİNÇ KARŞILIK

Yaptığı estetikler ve özel hayatındaki çalkantılarla sürekli magazin gündeminde yer alan şarkıcı İrem Derici, Cem Belevi ihaneti ile sarsılmıştı.

der.jpg

Bu ihanet magazin gündemini günlerce meşgul ederken ikili karşısında karşılıklı atışmalar da yaşanmıştı. İhaneti geri de bırakan Derici, konserlerine son gaz devam ederken takipçileriyle de sürekli samimi ilişki kurmaya devam ediyor.

iro.jpg

"AYAĞINI ÖPSEM" DİYEN TAKİPÇİSİNE BAKIN NE DEDİ?

Instagram hesabından bana soru sor diyen Derici, sevenlerinden kendisine merak edilen soruları sormasını istedi. Kendisine gelen soruları samimiyetle yanıtlayan Derici'ye ayaklı bir soru geldi. Bir takipçisi ,"Ayağını öpsem tepkin ne olurdu?" sorusuna 'Mal mısın diye sorardım herhalde' yanıtını veren Derici, herkesi şoke etti. Derici'nin paylaşımı güldürürken, bazıları ise takipçisine hakaret etti gibi eleştiriler de bulundu.

İşte İrem Derici'ye gelen o soru ve Derici'nin yanıtı

malmisin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN