İş arkadaşına, patrona ve müdüre gönderilecek yeni yıl mesajları ve sözleri

İş arkadaşına, patrona ve müdüre gönderilecek yeni yıl mesajları ve sözleri

Kurumsal yılbaşı mesajları, her gün birlikte onca zaman geçirilen, iş arkadaşı, patron ve müdürlerin yeni yılını kutlamaya olanak sağlıyor. En güzel dilekleri kolayca yeni yıl mesajları ve sözleri kurumsal yılbaşı mesajları ile ifade edebilirsiniz. İşte, şirketler için yeni yıl mesajları...

Yeni yıl tüm insanlara olduğu gibi şirketler, firmalar ve kurumlar için de heyecan barındırıyor ve iş arkadaşına, patrona ve müdüre gönderilecek yeni yıl mesajları ve sözleri bu heyecanı göstermeye olanak sağlıyor. Kurumsal yılbaşı mesajları umut edilen yeni başarıları ve yeni hedefleri dile getiriyor...

KURUMSAL YILBAŞI MESAJLARI

* 2022 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

* Bu yıl ağzınızın tadını bozmadan geçireceğiniz günleriniz, sevdiklerinizle toplayacağınız anılarınız olsun. Yeni sene sizin için en güzel zamanlarını hazırlasın. Mutlu yıllar.

* Yeni nesil bizim geleceğimiz. Geleceğimizi aydınlattığın için teşekkür ederiz. 2021 yılında da eğitim-öğretim hayatında tüm başarılar seni bulsun, iyi seneler.

* Her güne sevdiklerinizle uyanacağınız, her geceye huzurla uyuyacağınız, her anınızı dolu dolu yaşayacağınız bir sene diliyoruz. Mutlu yıllar.

* 2021'de şirketimiz için yaptıklarını asla unutmayacağız. İyi ki ailemizdesin! Yeni yılda da hep birlikte başarılı projelere imza atmamız dileğiyle.

* Tüm dünyayı etkisi altına alan salgının bir an önce bitmesini, yeni yılın sağlıklı ve keyifli geçmesini temenni ediyorum.

* 2022'de sevdikleriniz yanınızda, hayalleriniz sonsuz olsun. Mutlu seneler!

* Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dileriz.

* Firmamız olarak yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir yıl geçirmenizi dileriz.

* 2022 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle, mutlu yıllar.

* Geçmişte canımızı sıkan her şeyi bir kenara bırakıp yeni yılda tertemiz bir sayfa açalım. 2021 hepimize uğur getirsin.

* İnternet hızının en azından ofiste yüzünüzü güldüreceği, sabah trafiğinin sizi teğet geçeceği güzel bir yıl diliyorum.

* 2022'de nice güzel anlar paylaşacağımız sağlıklı, mutlu ve güzel bir sene diliyoruz.

* Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikle geçirmenizi dilerim.

* 2022'de hayallerindeki home office'in salgınsız da gerçekleşmesini ümit ediyor, evde sıkıldığında rahatça gelebileceğin bir ofisinin olmasını temenni ediyorum. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

* Güzel yıllar, mutlu yarınlar, güzel dostluklar bizimle olsun, yeni yılın kutlu olsun!

* 2022 senin yılın olsun! Kariyerinizin zirvesinde bir yıl dilerim!

kurumsal-yilbasi-mesajlari-2.jpg

İŞ ARKADAŞINA, PATRONA VE MÜDÜRE GÖNDERİLECEK YENİ YIL SÖZLERİ

* Birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice senelere!

* Şirketimizdeki üstün başarılarınızdan dolayı 2021’de size daha fazla başarı dilemeye gerek duymuyoruz. Mutlu, huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı olacağınız yeni bir yıla girmemiz umuduyla.

* Firmamızın bir adım daha atlaması için verdiğiniz pekguzelsozler.com emeklerle her saniye daha iyiye gidecek bir sene diliyor, sevdiklerinizin yanınızdan hiç eksilmemesini temenni ediyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun.

* Bu yıl anlarınız bir araya gelerek anılarınızı oluştursun. Bu yıl sevgilerinizin arttığı, nefret ve kötü duyguların azaldığı, başarının size adım adım yaklaştığı anları toplayın. Mutlu yıllar.

* Hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmıyor demektir. 2022, hatalarından korkmayacağın; onlardan ders alacağın ve başarılarını katlayacağın bir yıl olsun. Mutlu seneler.

* Her sabah kalktığında aklına ilk gelen şeyin günlük iş akışın olduğu, görevlerini göz açıp kapayıncaya kadar bitirdiğin bir sene olmasını diliyorum. Mutlu yıllar!

* Yeni bir yıla girerken mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Yapılan her işten keyif alacağımız, ailemizi daha da büyüteceğimiz mutlu yıllarımız olsun.

* Ülkemiz ve firmamız için güzel bir yıl olmasını diliyor, sevdiklerinizle en güzel zamanlarınızı geçirmenizi temenni ediyoruz. Mutlu yıllar.

* Seneye görüşürüz, esprisinin yapılmadığı nice mutlu yıllar diliyorum. Şirketimiz senin gibi bir çalışana sahip olduğu için çok şanslı. İyi seneler!

* Yeni bir yıl var kapımızda. 2022'e gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesini diliyorum. Hep birlikte mutlu yıllara!

* Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılınız kutlu olsun.

* Yeni yılda her şeyin gönlünüze göre olmasını diliyor, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. İyi seneler!

* 2022'in kurumumuza başarı, sevgi, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. En içten dileklerimle yeni yılınızı kutluyorum.

* Yeni yılda teknolojinin kazandırdıklarıyla daha iyi, daha erişilebilir, daha kapsayıcı bir dünya dileğiyle. İyi seneler!

* Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar!

* 2022 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dileğiyle. Neşe dolu yıllar!

* Umarım 2022 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir.

* Yeni yılda neşe, sağlık, huzur ve mutluluk hep bizimle olsun. Nice güzel yıllara!

* Yeni yılda umutlarınız gerçek, mutluluklarınız sonsuz olsun. Mutlu yıllar!

* 2022 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle, mutlu yıllar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN