Işıldayan ciltlerin sırrı meğer limonmuş! Bu yöntemi bilenlerin siyah nokta derdi sona eriyor!

Işıldayan ciltlerin sırrı meğer limonmuş! Bu yöntemi bilenlerin siyah nokta derdi sona eriyor!

Siyahi nokta, yüzlerde çıkan tüyler ve kıllar kadar önemlidir. Yüzdeki siyah noktaları gidermeye yardımcı olan büyük bir güzellik yöntemi bulunuyor. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Siyah noktalar genellikle baş belasıdır. Siyah noktalardan kurtulmak için her türlü yöntemi denediyseniz, bu yöntemleri atın.

Şimdi sizlerle paylaştığımız bilgiler sayesinde siyah noktalardan tamamen kurtulabilirsiniz. Doktortarif.com ilacı siyah noktaları tamamen yok eden bilgiler içermektedir. Limon yağı ile yapılan tedavi sayesinde siyah noktalardan kurtulmak mümkündür. İşte detaylar…

Yaygın bir cilt sorunu olan siyah noktalarla yaşamak kader değildir. Burun ve yanaklarda tıkanmış gözenekler gibi görünen siyah noktaları limon yağı ile yok edin. Cildinizi ne kadar temizlerseniz temizleyin yağlı ve buğulu hissediyorsanız limon yağını zeytinyağı ile karıştırarak cildinizde deneyebilirsiniz. Bir çay kaşığı limon yağı kullandıysanız, bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyin ve bu karışımı yüzünüze pamuklu bir bezle uygulayın, yanma hissi veya kızarıklık olmayacaktır. Bunu aktarlardan ya da internet siteleri aracılığıyla satın alabilirsiniz.

cilt bakımı

Önce siyah noktaları sıkmanın tek çözüm olduğunu söyleyenleri görmezden gelin ve elinize bile dokunmayın. Amaç asla cilde zarar vermek değildir. Cilt bakımı cildinizin yapısına zarar vermeden yapılabilir. Sabah veya akşam yüzünüzü yıkamak gerçekten yarı yarıya yapılır. Limon çil için en etkili ilaçtır ve limon yağı bunu yapmanın en kolay yoludur, ancak doğrudan cilde uygulamıyoruz. Bir süre sonra siyah noktaların kaybolmasını beklemek yerine bir buhar odasında limon yağının eşsiz etkisine gözeneklerinizi açabilirsiniz. Hamile kadınlar kullanmadan önce bir doktora danışmalıdır.

Limon yağı (zeytinyağı ile birlikte kullanıldığında) sivilceleri de iyileştirir. Ciltte yağ ve kir birikmesini engellediği için çok güçlü bir toniktir. Bu tüy dökücü limon kabuğu yağı cilt dostu bir yağdır. Nasıl kullanılacağını bildiğiniz sürece faydalarını göreceksiniz ancak cilt tipinize bağlı olarak çok sık kullanıldığında kızarıklığa neden olabilir. Başka bir uyarı, cildi çok fazla kurutabilmesidir. Çok yoğun bir limon kokusuna sahip olan bu yağı koklamak bile depresyona iyi gelebilir. Örneğin siyah noktaları temizledim, stres ve yorgunluktan kurtuldum diyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN