İstanbul'da yaşayan 18 yaş üstü vatandaşlar dikkat! Başvuranlara destek paketi evine kadar gelecek

İstanbul'da yaşayan 18 yaş üstü vatandaşlar dikkat! Başvuranlara destek paketi evine kadar gelecek

İstanbul'dakiler müjde! İBB'den destek paketi geliyor! İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulan destek, İstanbul'da ikamet eden 18 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik olarak yapılmaktadır. Bu destekten yararlanmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuruda bulunabilirler. Belediye tarafından yapılan açıklama ile ilgili daha fazla bilgi almak için ilgili belediye kanallarını takip edebilirsiniz.

ibb destek paketi

İstanbul'da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak Yenidoğan Destek Paketi sunulmaktadır. Belediye tarafından yapılan açıklamada, bu konuda önemli bilgiler paylaşıldı. İhtiyaç sahibi aileler artık Yenidoğan Destek Paketi'ne İstanbul Senin uygulaması ve sosyalyardim.ibb.gov.tr adresi üzerinden başvuruda bulunabileceklerdir. Bu platformlar aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirebilir ve gerekli destekleri alabilirsiniz. Detaylı bilgileri edinmek için ilgili belediye kaynaklarını takip etmeniz önemlidir.

Temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken ailelere yönelik olarak Yenidoğan Destek Paketi sunulmaktadır. Bu destek paketi, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı malzemeleri içermektedir. Yatak, çanta, kıyafet gibi temel gereksinimler bu paketin bir parçasıdır. 

Yenidoğan Destek Paketi, bebek park yatağı, bebek çantası, hastane çıkışı zıbın takımı, 2'li biberon, alt açma örtüsü, dijital ateş ölçer, saç ve bakım şampuanı, bakım yağı, 124'lü bebek bezi, 12 paket 72'li ıslak mendil, bebek reflü yatağı, 6'lı bebek bakım seti (tarak, tırnak törpüsü, tırnak makası, banyo süngeri, burun aspiratörü, fırça) gibi malzemeleri içermektedir. Bu destek paketinden 10 binden fazla aile faydalanmıştır. Bu desteklerle ihtiyaç sahibi ailelerin bebeklerine gerekli malzemeleri temin etmeleri hedeflenmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN