Japonları çıldırtan IQ beyin testi: Farklı hedef tahtasını 10 saniyede bul! Sadece 100 kişiden 4'ü buluyor

Japonları çıldırtan IQ beyin testi: Farklı hedef tahtasını 10 saniyede bul! Sadece 100 kişiden 4'ü buluyor

IQ beyin testleri bilimsel olarak da beyin gücünü ortaya koyan testler arasında. Şimdi sizin için hazırladığımı testimiz Japonların bile çözmekte zorlandığı testler arasında. Verdiğimiz hedef tahtalarından birisi farklı. Farklı olanı 10 saniyede bulmaya çalışın. Hadi beyin gücünüzü gösterin!

Görsel zekanızla beraber beyin gücünüzü de zorlayacağınız bu test bir nevi optik illüzyon testi de. Çözmeye çalışanları zorlayan bu zeka testini 100 kişiden sadece 4'ü çözebiliyor. Verdiğimiz görselde bulunan 3 hedef tahtasından biri farklı. Acaba hangisi? Hadi 10 saniye içerisinde farklı olanı bul!

HEDEF TAHTALARINDAN FARKLI OLANI BUL! BEYİNİ TEST ET

Japonların en sevdiği beyin testleri arasında olan illüzyon odaklı bu testi maalesef çoğu kişi çözemiyor. Bilimsel olarak da beynin iki kısmını çalıştıran bu resimde hem zekanızı hem görsel zekanızı ölçeksiniz. Bunun için sadece biraz dikkatli olmanız gerek. 10 saniye içerisinde farklı olanı bulan ise sadece 4 kişi! Sende bu 4 kişi arasında olabilirsin!

tahta.jpg

İşte görsel zeka ve IQ'nuzu ölçen o zorlu test. Bunun için sadece size bir ipucu vereceğiz. İlk odaklanacağınız şey renkler olacak değil mi? Ama görselde boyutlara dikkatli bakarsanız gerçeğe saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz!

ZEKA TESTİMİZİN CEVABINI VERİYORUZ! FARKLI OLAN HANGİSİ?

cember.jpg

İlk olarak hemen renklere baktınız değil mi? Evet bu ilk yöntem olabilir. Ama aradaki farklı olan şey çember boyutuydu. Bunun için doğru cevabımız ortadaki daireydi. Eğer siz de 10 saniyede ya da daha kısa sürede bulduysanız tam bir dahisiniz! Peki farklı hedef tahtasını kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN