Jeff Bezos'tan Leonardo DiCaprio’ya imalı gönderme

Jeff Bezos'tan Leonardo DiCaprio’ya imalı gönderme

Ünlü milyarder, Jeff Bezos, dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’ya seslendiği paylaşımı ile viral oldu. Bezos, paylaşında 'Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim…' dedi.

Los Angeles’ta düzenlenen bir galaya katılan Jeff Bezos ile sevgilisi Lauren Sanchez galada oyunccu Leonardo DiCaprio ile karşılaştı ve ayaküstü sohbet etti. Sohbet sırasında Sanchez’in DiCaprio’ya olan hayranlık dolu bakışları sosyal medyada gündem oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, 'Bay Leo, sizin kız arkadaşınızı çalan adam' yorumları yaparken Bezos da esprili bir dille tartışmaya cevap verdi.

fgjfgjgjgfj.jpg

Bezos, videonun kısa süre içerisinde hızla yayılması üzerine, 'Tehlike! Dik kayalık, ölümcül düşme riski' yazan bir tabela önünde çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Bezos, yıldız oyuncuyu mention'layarak 'Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim…' mesajını yazdı.

Bezos'un bu esprili paylaşımı kısa süre içerisinde çok fazla etkileşim aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN