John Wick filmi konusu nedir? John Wick oyuncu kadrosu

John Wick filmi konusu nedir? John Wick oyuncu kadrosu

John Wick filmi ilgi toplamaya devam ediyor. TV ekranlarında da yayınlanmaya başlayan filmin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Başrolde Keanu Reeves'in yer aldığı John Wick konusu ve tüm detaylar haberimizde...

John Wick filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Ian McShane, Alfie Allen ve Michael Nyqvist gibi isimler yer alıyor. Bol aksiyon sahnelerine sahip olan film izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Yönetmenliğini David Leitch ve Chad Stahelski ikilisinin üstlendiği film; kendisini öldürmek için tutulan eski bir dostunun peşine düşen tetikçi John Wick’in intikam öyküsünü anlatıyor.

Yapılan klasik bir araba hırsızlığı, Rus mafyasının önemli adamlarından birinin oğlunun başını belaya sokacaktır. İşte John Wick filmi konusu ve oyuncuları...

JOHN WİCK FİLMİ KONUSU

John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altüst olur. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir.

Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür. Gansterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov'un oğlu Josef Tasarov'dur ve John'un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick'in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın içine girer.

19-09/28/john-wick-2.jpg

JOHN WİCK OYUNCULARI

Keanu Reeves Rolü : John Wick

Alfie Allen Rolü : Iosef Tarasov

Michael Nyqvist Rolü : Viggo Tarasov

Adrianne Palicki Rolü : Miss Perkins

Ian McShane Rolü : Winston

Bridget Moynahan Rolü : Helen

Willem Dafoe Rolü : Marcus

John Leguizamo Rolü : Aurelio

WOHN WICK FİLM TANITIM VİDEOSU

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN