Kadir Ezildi aldığı acı haberle sarsıldı! Ünlü sunucu kahreden haberi sosyal medyadan böyle duyurdu

Kadir Ezildi aldığı acı haberle sarsıldı! Ünlü sunucu kahreden haberi sosyal medyadan böyle duyurdu

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, aldığı acı haberle resmen sarsıldı. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından takipçileri ile durumu paylaştı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Temizlik Avcıları yarışmasıyla ünlenen Kadir Ezildi, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasının sunuculuğunu yapıyor. Programda yaptığı her hareketle gündem olan ünlü sunucu bu kez yaşadığı acı bir olayla gündeme geldi. Ezildi, aldığı acı haber karşısında yıkılırken, sosyal medya hesabından olanları anlattı.

yeni-proje-35.jpg

ACI HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Yasemin'de yer alan habere göre, Kadir Ezildi, geçtiğimiz aylarda anneannesini kaybetmişti. Şimdi de dedesini kaybeden ünlü sunucu acı haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"Dedemiz İsmet Kaplan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Maltepe Mimar Sinan Camiinden kaldırılacaktır. "

yeni-proje-37.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN