Kadir Ezildi'den nişan açıklaması! Yüzüğünü soranlara yanıt verdi: Hayırlı kısmet...

Kadir Ezildi'den nişan açıklaması! Yüzüğünü soranlara yanıt verdi: Hayırlı kısmet...

Temizlik yarışması ile tanınan Kadir Ezildi, nişanlandığı iddialarıyla gündeme geldi. Yüzük takmasının sebebini açıklayan Ezildi, bunun kardeşinin evlilik yüzüğü olduğunu söyledi. Bu haberin ardından, Ezildi'nin nereli, kaç yaşında olduğu ve estetiksiz hali merak edilmeye başlandı. İşte ayrıntılar...

Temizlik yarışmasına katılıp ünlenen Kadir Ezildi, özel hayatıyla ilgili konuşuluyor. Yüzük takmasıyla evlilik ya da nişan iddiaları ortaya atılan Ezildi, hayranları ve sevenleri tarafından merak ediliyor.

KADİR EZİLDİ NİŞANLANDI MI?

KADİR EZİLDİ

TV programlarındaki temizlik takıntısıyla bilinen Kadir Ezildi, sosyal medyada yüzük takmasıyla gündeme geldi. Yüzüğü sorulan Ezildi, "Bacımın evlilik yüzüğü. Kısmetliydi taktım hayırlı kısmetlerim olsun." diyerek açıklama yaptı. Bazı kişilerin yüzüğü bir yardım yayını sırasında fark ettiği belirtilirken, Kadir Ezildi'nin bacım dediği kişinin anneannesi olduğu ortaya çıktı.

Ünlü sunucunun estetiksiz hali de son günlerde merak konusu oldu. Eski fotoğrafları sosyal medyada paylaşılan Ezildi, enerjik tavırlarıyla da dikkat çekti. Hayranları, ünlü sunucunun estetiksiz günlerine ait fotoğraflarını görünce şaşırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN