Kahve içmeden önce üç dakika bekleyin, muazzam farkı görün! Bir kere deneyince hep böyle içeceksiniz

Kahve içmeden önce üç dakika bekleyin, muazzam farkı görün! Bir kere deneyince hep böyle içeceksiniz

Türk kahvesinin hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken unsurlar olduğu kadar onu içerken de bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. Türk kahvesini üç dakika beklettikten sonra içince aradaki büyük farkı fark edeceksiniz. İşte, Türk kahvesinin üç dakika bekletip içmenin faydası...

En güzel sohbetlere Türk kahvesi eşlik eder. Doğru zamanda ve doğru miktarda tüketilen Türk kahvesi, sağlığımız için de faydalı. Kahve gurusu Sam Çeviköz, kahveyi içmeden önce mutlaka üç dakika beklememizi öneriyor.

TÜRK KAHVESİ NASIL İÇİLMELİ?

Medyatava'da yer alan habere göre, Türk kahvesi hazırlarken öncelikle mutlaka suyu ve ardından kahveyi eklemelisiniz. Bir miktar karıştırdıktan sonra kısık ateşe alarak karıştırmaya devam edebilirsiniz. Bu şekilde pişen kahveden çok güzel köpük elde edebilirsiniz.

Kahve pişirirken bu aşamalara dikkat ettikten sonra tüketiminde de dikkat etmeniz gereken bir unsur var. Kahvenizi hazırlayıp üç dakika beklettikten sonra içerseniz hem kahve daha lezzetli olacak hem de kahve telveleri ağzınıza gelmemiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN