Kalorifer peteğine mutlaka bir tane limon koyun! Etkisini görünce çok şaşıracaksınız

Kalorifer peteğine mutlaka bir tane limon koyun! Etkisini görünce çok şaşıracaksınız

Kış mevsimlerinde doğalgazlı evler de peteklerin üzerine limon koyuyor. Peki kalorifer peteklerinin üzerine neden limon koyulur? Etkisini görenler kabukları çöpe atmaktan vazgeçiyor. İşte nedeni...

Sobanın üzerine koyulan limon kabuğu ve portakal kabuğu, artık kaloriferlerin üzerine de koyuluyor. Milyonların merak ettiği bu uygulamanın ne işe yaradığı ise paylaşıldı. Soğuk günlerde evinizi ısıtmak için açtığınız peteklerin üzerine limon, portakal ya da mandalina kabuğu koyabilirsiniz.

DOĞAL PARFÜM

Peteklerin ya da sobaların üzerine limon, portakal ve limon kabuğu koymak, evinizde oluşan kötü kokuyu giderecektir. Eski dönemlerden gelen bu gelenek sayesinde evinizde kimyasal kokular ve deodorant kullanmak yerine limon, mandalina ya da portakal kabuğu kullanabilirsiniz.

Ayrıca kış mevsimlerinde meyve kurutmak için sıcak bir yer arıyorsanız, petekleriniz en uygun yerdir. Peteklerinizin üzerine kurutmak istediğiniz meyveleri dizerek olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN