Kanal D'nin o dizisine final şoku! Kadroyu zar zor bir araya toplamışlardı: Final kararı alındı

Kanal D'nin o dizisine final şoku! Kadroyu zar zor bir araya toplamışlardı: Final kararı alındı

Yakın zamanda Kanal D’de başlayan o dizi hakkında şok bir final kararı alındı! Kadrosu bile zar zor bir araya getirilmişken bu karar hem izleyiciye hem de oyuncuları büyük hayal kırıklığına uğratacak. İşte final kararı alan o dizi…

Birbirinden farklı yapımlara ev sahipliği yapan Kanal D, her sezon yeni içerikleri izleyici karşısına çıkarıyor. Bazı dizilerin yayın hayatı kısa sürerken bazı diziler ise uzun sezonlar yayında kalmayı başarabiliyor. Bu doğrultuda yayın hayatı kısa süren ve final kararı alan bir dizi daha açıklandı.

REYTİNGLERE YENİK DÜŞTÜ

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat'ın yer aldığı yakın zamanda yayın hayatına başlayan “Bir Derdim Var” dizisi ne yazık ki reytinglere yenik düştü. Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi hakkında final kararı verildi.

yeni-proje-1-008.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı bilgilere göre, Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı dizisi reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamadı. Yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci’nin oturduğu ve bir italyan hikayesinden uyarlanan dizi altıncı bölümü ile ekranlara veda edecek.

BİR DERDİM VAR DİZİSİ KONUSU

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D de yayın hayatına başlayan bu dizinin hikayesi halihazırdaki dizilerin hikayesine oranla daha farklı. Yaşları birbirine yakın olan bir grup gencin sorunlarını ele alan hikayede doktor Nilüfer, problemleri olduğunu düşündüğü Senem’in ve onun yaşadıklarının peşine düşer. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ortaya koyan bu hikayede Nilüfer’in hayattaki tek isteği gençlerin sorunlarını çözmektir.

yeni-proje-008.jpg

BİR DERDİM VAR DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan Bir Derdim Var oyuncu kadrosunda ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alıyor. Onlara başarılı genç oyuncular Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN