Kanal D'nin sevilen dizisinin fişi çekildi! İzleyenler çok sinirlenerek, ne yazık ki final haberi verildi

Kanal D'nin sevilen dizisinin fişi çekildi! İzleyenler çok sinirlenerek, ne yazık ki final haberi verildi

Yeni başlayan dizilerin hızla final yapması televizyon dünyasının kaçınılmaz bir gerçeğidir. Sevilen diziye final kararı! Ekranların sevilen o dizisi için kanal ise kararını verdi.

Televizyon dünyası her yıl binlerce diziye ev sahipliği yapar. Ancak ne yazık ki, bu dizilerin birçoğu uzun soluklu bir hayat sürdüremez ve kısa süre içinde ekrandan silinir. Yeni başlayan dizilerin çoğu, beklentileri karşılayamayarak birkaç bölüm sonra final yapar. İstenilen başarıyı yakalayamayan o dizinin de fişi çekildi.

KANAL D'NİN SEVİLEN DİZİSİNİN FİŞİ ÇEKİLDİ! İZLEYENLER ÇOK SİNİRLENEREK, NE YAZIK Kİ FİNAL HABERİ VERİLDİ

Televizyon dünyası, her zaman dalgalanmalarla dolu bir deniz olmuştur. Her yeni sezon, yeni projelerle dolup taşarken, bazıları beklenen başarıyı yakalayamaz ve erken bir finalle karşı karşıya kalır. Son dönemin en dikkat çeken yapımlarından biri olan ''Dönence'' ne yazık ki bu kategoride yer alıyor. Başrollerini üstlenen deneyimli oyuncular, kaliteli prodüksiyon ekibi ve özgün senaryosuyla ''Dönence'', başlangıçta büyük bir heyecanla karşılandı. Ancak, beklenen başarıyı elde edememesi, diziye erken bir final kararı alınmasına yol açtı.

kapak-105155.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Emre Kınay, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Atakan Hoşgören, Ülkü Hilal Çiftçi, Ogün Kaptanoğlu, Doğa Karakaş ve Didem İnselel'in yer aldığı Kanal D'ni yazlık dizisi Dönence için final kararı alındı. Çarşamba günü 11. bölümü yayınlanan Dönence dizisi 14. bölümde ekrana veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN