Kansere yakalanmıştı! Hakan Özoğuz sağlık durumu hakkındaki yeni gelişmeyi açıkladı

Kansere yakalanmıştı! Hakan Özoğuz sağlık durumu hakkındaki yeni gelişmeyi açıkladı

Ağustos ayında yayınladığı açıklamayla lenfoma tedavisi nedeniyle bir süre sahnelerden uzak kalacağını açıklayan Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, sağlık durumu hakkındaki yeni gelişmeyi açıkladı.

Bir süredir lenfoma tedavisi gören Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, Ağustos ayında yayınladığı açıklamada, bir süre sahnelerden uzak kalacağını açıklamıştı. Başrolünü Gökhan Özoğuz’un, yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği, yarın vizyona girecek “Kendi Yolumda” filminin galasına katılan Hakan Özoğuz, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Eylül ayında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Hakan Özoğuz, "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere..." demişti.

Kendi Yolumda filminin galasına ünlüler akın etti Hakan Özoğuz ve kardeşi Gökhan Özoğuz bir arada...

'10 YILDIR BÖYLE BİR HASTALIĞI VARDI'

Hakan Özoğuz'un bu açıklamalarının ardından Ekim ayında Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, lenfoma tedavisi gören kardeşi Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, kardeşinin 10 yıldır bazı hastalıklarla mücadele ettiğini açıklamıştı.

Gökhan Özoğuz, kardeşinin sağlık durumuyla ilgili "Hakan iyi…. Zaten 10 senedir hep böyle bir hastalığı vardı. Bunun değişik bir türüydü. 10 senedir hiçbir hareketlilik yoktu. İddia edilecek bir şey değil ama 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra aşırı agresif bir forma geçti. Tedaviye başladı, sıkıntısı yok. Sadece tedavi olacak bitecek inşallah, öyle umuyorum" demişti.

GALA GECESİNE KATILDI

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz'ın haberine göre; Yarın vizyona girecek olan, Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği “Kendi Yolumda” filminde başrol oynayan Gökhan Özoğuz, filmin galasına kardeşi Hakan Özoğuz ile katıldı.

Filmin galasına ünlüler akın ederken Cem Yılmaz, Beren Saat-Kenan Doğulu, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Şebnem Dönmez, Can Bonomo, Levent Can, Derya Alabora, Erkan Kolçak Köstendil gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Kendi Yolumda filminin galasına ünlüler akın etti Hakan Özoğuz ve kardeşi Gökhan Özoğuz bir arada...

Gökhan Özoğuz, filmi 3 yıl önce yaptıklarını belirterek “Değerli abilerim ve kardeşlerimle beraber çok güzel bir Film yaptık. İnşallah herkes beğenir” diye konuştu. Gökçe Bahadır da “Gökhan’a teşekkür ediyorum, böyle bir işi sırtlanıp bizleri bir araya getirdiği için. İzlemesi çok keyifli bir film oldu” dedi.

HAKAN ÖZOĞUZ SAĞLIK DURUMU HAKKINDA MÜJDEYİ VERDİ

Kanser tedavisi gören Hakan Özoğuz da filmde rol aldı. “İlk defa böyle bir işe kalkıştık” diyen ünlü müzisyen, sağlık durumu hakkında da müjdeli haberi vererek hayranlarını sevindirdi.

“Sağlığım gayet iyi. Uzun süreli bir tedavinin sonuna geldik. Tedavi sürecinde de konserlere çıktım. İyi hissettiğim anlarda bunları yaptım, hiçbir zaman kendimi riske atmadım.”

Gökhan Özoğuz'dan Hakan Özoğuz'un sağlık durumuna ilişkin açıklama

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN