Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu! Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'den yeni haber

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu! Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'den yeni haber

Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakteri ile izleyicilerin gönlünü fetheden genç oyuncu Boğaç Aksoy sağlık durumu ile ilgili yeni gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Arka Sokaklar dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Boğaç Aksoy bir süre önce Lenfoma kanseri ile mücadele ettiğini duyurmuştu. Bir yıldır Lenfoma kanseri ile mücadele eden Boğaç Aksoy sağlığı ile ilgili son durumu sosyal medya hesabından duyurdu.

VOLKAN KOMİSER SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser karekteri ile izleyicilerin gönlüne taht kuran yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy bir yıl önce Lenfoma kanseri teşhisi ile hastaneye yatmıştı. Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy sosyal medyadan tedavi olduğunu belirterek oyunculuğu bıraktığını duyurmuştu. Kaptan olan Boğaç Aksoy tedavi olacağını ve denizlere açılacağını açıklamış ve oyunculuk kariyerine ara verdiğini belirtmişti.

volkan-komiser-lenf-kanseri.jpg

BOĞAÇ AKSOY KANSERİ YENDİĞİNİ AÇIKLADI

Sevenlerinin takip ettiği Boğaç Aksoy bir yıldır savaştığı lenfoma kanserini yendiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Best Model Of Turkey yarışması adını duyduğumuz yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser karakteri ile de büyük bir çıkış yapmıştı. 32 yaşındaki oyuncu Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını öğrenince doktorlarının tavsiyesi ile dizi çalışmalarına ara vermişti. Bir kaç ay önce de artık oyunculuğa dönmeyi düşünmediğini açıklayan genç ve yetenekli oyuncu Boğaç Aksoy her şeyi arkasında bırakarak Fethiye'ye yerleşmişti.

Önce bir tekne alan Boğaç Aksoy sonra da kaptanlık diploması almıştı.

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Aksoy, "Hastalık sürecimde ,doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim.. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

volkan-komiser.jpg

BOĞAÇ AKSOY " BUGÜN HAYATIMIN EN ANLAMLI GÜNÜ" DİYEREK DUYURDU

Instagram hesabından sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaşan Boğaç Aksoy "Hastalık sürecimde ,doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim.. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim" dedi. Bir süredir lenf kanseri ile mücadele ettiğini açıklayan Boğaç Aksoy bugün hayatımın en anlamlı ve heyecanlı günü diyerek lenf kanserini yendiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN