Kulak şekliniz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte kulak şeklinize göre karakter özelliklerini söyleyen kişilik testi

Kulak şekliniz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte kulak şeklinize göre karakter özelliklerini söyleyen kişilik testi

Kulak şeklinizin kişiliğiniz hakkında bilmediğiniz gerçekleri söyleyebileceğini biliyor musunuz? Doğuştan sahip olduğunuz kulak şekliniz sayesinde karakter analizi yapan bu kişilik testi sosyal medyada viral oldu. Sizde testi merak ediyorsanız sizin hakkınızda söylediklerini öğrenmek istiyorsanız haydi testi deneyin...

Doğuştan sahip olduğunuz kulak şeklinizin kişiliğiniz hakkında neler ortaya çıkarabileceğini merak ettiniz mi? Hepimizin farklı kulak şekilleri var. Araştırmalar, bir kişinin kişiliği hakkında kulak şeklinden çok şey öğrenilebileceğini ortaya çıkardı. 5 temel kulak şeklini listeliyoruz:

Yuvarlak kulak şekli, kare kulak şekli, elmas şeklindeki kulaklar, hilal şeklindeki kulaklar ve dikdörtgen şeklindeki kulaklar

kulak-sekli-ve-kisilik-ozelligi.jpg

Vücut şekli ve kişilik özelliğinin incelenmesine fizyonomi denir. Bunların doğru olduğuna dair somut bir kanıt yoktur. Araştırmacılar, vücut şekilleri ile kişilik özellikleri arasındaki ilişkileri yıllarca süren gözlemler sonucunda buldular. Bu nedenle, bu tahminleri dikkate alın ve makalede bahsedilenlerin yalnızca bilim tarafından henüz doğrulanmamış bir bilgi olarak alınması gerektiğini bilmelisiniz. Kulak şeklinizin kişiliğinizi nasıl yansıttığını öğrenelim.

kulak-sekli.jpg

KULAKLARINIZ YUVARLAK BİR ŞEKLE SAHİPSE HERKES SİZİ SEVİYOR

Yuvarlak bir kulağa sahipseniz, kendinizi seven ve genel olarak sevmek, hayatınızın amacı olan bir insansınız. Başkalarına iyilik yapıyorsun ve bu yüzden popüler bir insansın. İlginç bir şekilde, aklınızdaki bir şeyden eminseniz, statükoya meydan okumaktan çekinmezsiniz.

kulak-sekli-1.jpg

KULAKLARINIZ KARE BİR ŞEKLE SAHİPSE DEĞİŞİM DEĞİL İSTİKRARDAN YANASINIZ

Kulağınız kare şeklindeyse mantıklı, makul ve tutucu birisiniz. Sorumluluk almayı seviyorsun. Sürekli değişim yerine istikrarı daha çok seviyorsunuz. Başkalarına karşı kibarsınız ve diğerlerinden de aynısını bekliyorsunuz.

kulak-sekli-2.jpg

KULAKLARINIZ ELMAS ŞEKLİNDEYSE BAŞKALARININ SİZİ ANLAMASI ZOR

Elmas şeklinde bir kulağınız varsa, düşünce ve eylemlerinizde alışılmadıksınız. Bu yüzden bazen başkaları için sürprizler hazırlıyorsunuz. İçine kapanık, karamsar ve ben merkezli birisiniz. Eylemleriniz, o andaki düşüncelerinize dayanmaktadır. Bütün bunlardan dolayı, başkalarının sizi doğru bir şekilde anlaması çok zordur.

kulak-sekli-3.jpg

KULAKLARINIZ HİLAL ŞEKLİNDEYSE BAŞKALARINA KARŞI DUYARLISINIZ

Hilal şeklinde bir kulağınız varsa, başkalarına karşı duyarlısınız ve herhangi bir karar vermeden önce başkalarının görüş ve görüşlerini dikkate alırsınız. Çoğu zaman, başkalarının görüşlerine ve fikirlerine sizinkinden daha fazla değer verirsiniz. İyi huylu ve çok dürüst bir insansın. Doğanız gereği insanlar size her zaman güvenirler.

kulak-sekli-4.jpg

KULAKLARINIZ DİKDÖRTGEN BİR ŞEKLE SAHİPSE ANLAMSIZ ŞEYLERDEN HOŞLANMIYORSUNUZ

Kulağınız dikdörtgen ise çok pratiksiniz ve etrafınızdaki anlamsız veya aptal şeylerden hoşlanmıyorsunuz. Mükemmeliyetçisiniz ve her şeyi mükemmel bir şekilde yapabilmek için her şeyi önceden planlıyorsunuz. Verdiğin sözleri tutuyorsun.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN