Petek Dinçöz ile dalga geçen geçene! Sosyal medyada alay konusu oldu

Petek Dinçöz ile dalga geçen geçene! Sosyal medyada alay konusu oldu

Sahnelere dönme hazırlığı içinde olan Petek Dinçöz estetiklerinden sonra şimdi de sosyal medyadan paylaştığı resimler ile gündem de. Ünlü şarkıcı bir parça filtreyi abartınca dalga konusu oldu.

Boşanıp gençlik aşkı ile evlenen Petek Dinçöz son paylaşımı ile sosyal medyada alay konusu oldu. Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz geçirdiği estetik ameliyatları yeterli bulmadı ve filtreye başvurdu. Ünlü isim galiba filtre işini de estetik işi gibi abarttı...

Foolish Casonava, Bende Kaldı, İstanbul Geceleri, Sandım Ki şarkılarıyla tanınan şarkıcı Petek Dinçöz boşanıp gençlik aşkıyla evlenmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Petek Dinçöz son paylaşımı ile dillere düştü. Filtreyi abartınca dalga konusu olan Petek Dinçöz'e takipçileri "Ağzı bir yanda yüzü bir yanda" yorumunu yaptı.

ESKİ EŞİNDEN SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE BOŞANMIŞTI

Petek Dinçöz 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Petek Dinçöz eşinden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Ağustos ayında ise şarkıcı Petek Dinçöz gençlik aşkı olduğunu açıkladığı Nida Büyükbayraktar ile apar topar evlendi.

petek-dincoz.jpg

SAHNELERE DÖNME HAZIRLIĞINDA OLAN PETEK DİNÇÖZ ESTİTİK AMELİYATLARINI ABARTTI

Petek Dinçöz sahnelere dönmeye hazırlandığını açıklamıştı. Genç ve formda kalma arzusunda olan Petek Dinçöz estetik operasyonunu abartmıştı. Geçirdiği tüm estetik operasyonlarını yeterli bulmayan şarkıcı Petek Dinçöz bu defa çareyi filtrede buldu.
Geçirdiği estetik operasyonlar sonrası adeta yeni baştan doğan Petek Dinçöz son sosyal medya paylaşımında ise işi abarttı ve güzel görüneyim derken hem çirkinleşti hem de dalga konusu oldu. Petek Dinçöz'ün sosyal medya paylaşımına yorum bırakan takipçileri "Bu ne abartı", "Ağzın bir yanda yüzün bir yanda" yorumları yapıldı.

Sahnelere dönmeye hazırlanan şarkıcı, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.29 Mayıs 1980 yılında İzmir'de doğan Petek Dinçöz 42 yaşındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN