Kanserle mücadele eden ünlü oyuncudan şok itiraf! Bu kadarına da pes, ameliyata girmeden önce kocasının aldattığını öğrenmiş

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncudan şok itiraf! Bu kadarına da pes, ameliyata girmeden önce kocasının aldattığını öğrenmiş

ABD'li oyuncu Shannen Doherty, uzun süredir kanserle mücadele ediyor. Geçtiğimiz aylarda kanserin beynine yayıldığını ve bu nedenle ameliyat olduğunu söylemişti. Ünlü isim, son röportajında anlattıklarıyla şoke etti. 12 yıllık eşinin ihanetini ameliyata girmeden önce öğrendiğini söyledi.

'Charmed', 'Heathers' ve 'Mallrats' gibi yapımlarda yer alan Shannen Doherty, isimli oyuncu katıldığı bir programda yendiği kanser hastalığının yeniden nüksettiğini ve dördüncü evrede olduğunu söylemişti.

Ünlü oyuncu, gözyaşlarını tutamayarak kanserin beynine yayıldığını açıklamıştı. Beyin ameliyatı geçiren Doherty, "Harika doktorlarım ve harika teknisyenlerim olduğu için şanslıyım. Ama bu korku ve Kargaşa... İşte kanser böyle görünebilir" demişti.

unlufd.jpg

"EVLİLİĞİMİN BİTTİĞİNİ ÖĞRENDİM"

52 yaşındaki oyuncu, 2011'de dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz nisan ayında boşanma davası açtığı eşi Kurt Iswarienko'nun kendisini aldattığını beyin ameliyatına girmeden önce öğrendiğini açıkladı: "Evliliğimin esasen bittiğini, kocamın iki yıldır beni aldattığını öğrendikten sonra ameliyata girdim. Kurt benimle hastaneye gelmek ve yanımda olmak istedi ancak o oradayken ameliyat olmak istemediğime karar verdim."

hastaa.jpg

Shannen, "Günün sonunda, 14 yıl boyunca birlikte olduğum ve tüm kalbimle sevdiğim biri tarafından inanılmaz derecede sevilmediğimi hissettim" ifadelerini kullandı.

Ünlü ismin yanında eşi olmasa da annesi, erkek kardeşi ve en iyi arkadaşı Chris varken girdiği ameiyat başarılı geçti, ancak hâlâ kemoterapiye ve hastalığıyla savaşmaya devam ediyor.

"BU KONUDA HÂLÂ ZORLANIYORUM"

Doherty, "Kafam çok karışıktı ve ayrıca beyin ameliyatından dolayı steroid ve birçok şey kullanıyordum çünkü beynimin şişmesini istememişlerdi. Ve dürüst olmak gerekirse, bu konuda hâlâ zorlanıyorum. Evet, boşanma davası açtım ama onunla pek çok anım var" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN