Kardeşlerim son bölümde gözyaşları şelale oldu...

Kardeşlerim son bölümde gözyaşları şelale oldu...

Cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim dizisi, yeni bölümüyle bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Ailesini kaybeden Kadir, Ömer, Asiye ve Emel kardeşler, annesiz ilk Anneler Günü'nü geçirecek ve ekran başındakileri ağlatacak. İşte, merak edilen tüm fragmanlar...

Kardeşlerim 12. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Reyting listesindeki zirve yarışında kıyasıya mücadele eden dizi bu hafta duygu dolu anlara sahne olacak. Öte yandan iddialı dizinin yaz aylarında yayınlanmaya devam edecek mi yoksa sezon finali yaparak eylül ayında kaldığı yerden yayınlanmaya devam edeceği merak konusu oldu.

KARDEŞLERİM 12. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-12-bolum-foto-galeri-1620374183705.jpg

12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim'in 12. bölümü, 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti yayınlanacak. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube hesabını ziyaret etmek mümkün.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

0x0-12-bolum-foto-galeri-1620374176509.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 12. bölüm özeti: Suzan öğrendiği gerçekle yüzleşirken; Ömer her şeyden habersizdir. Ömer'le Ayşe'nin arkadaşlığını hazmedemeyen Tolga, Berk'le birlikte Ömer'i zor duruma sokacak planını uygular. Kadir, Melisa'yı şaşırtacak sürpriz bir teklifte bulunur. Şengül, Suzan'ın sırrını Nebahat'e anlatır. Suzan, Akif'i bitirmek için yeni planlar peşindeyken, Akif'in beklenmedik hamlesi herkesi şoke eder.

KARDEŞLERİM 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-12-bolum-foto-galeri-1620374178727.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN