Kaş nasıl gür gösterilir? Kaşları gür ve güzel gösterecek tüyo ve püf noktaları

Kaş nasıl gür gösterilir? Kaşları gür ve güzel gösterecek tüyo ve püf noktaları

Gür ve güzel kaşlara sahip olmak her kadının hayalidir. Yüz ifadesinin temelinde kaş görüntüsü bulunurken kaş şeklimiz yüz ifademizi de daha güzel göstermektedir. Güzel ve gür kaşlara sahip olmak için neler yapılması gerektiği merak ediliyor. İşte kaşları daha güzel gösterecek güzellik tüyoları…

Moda sürekli değişim içerisinde olurken bu değişim kaşları da etkilemektedir. Yıllar içerisinde kaş şekillerinde de değişiklikler göze çarpmaktadır. Yüz ifadesini vurgulayan kaş şekilleri kimi zaman ince kimi zaman da kalın olarak karşımıza çıkmaktadır. İşte kaşları daha güzel gösterecek güzellik tüyoları…

KAŞLAR DAHA GÜR NASIL GÖSTERİLİR?

Kaşlarını daha gür göstermek isteyen birçok kişi neler yapabileceğini araştırmaya devam ediyor. Kaşlarınızı gür göstermek için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

Kaşları yukarı doğru taramak

Kapatıcı uygulamak

Kaş kalemi ve kaş fırçası kullanmak

Kaşları sık sık aldırmamak

Bakım yağları ve vitamin kullanmak

Kaşları çerçevelemek ve kaş farı kullanmak

Kaş kemiğini aydınlatmak

Kaşlara masaj yapmak

kaşlar nasıl gürleştirilir

KAŞLARI YUKARI DOĞRU TARAYARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Doğru kaş tarama şekli ile daha gür bir görünüm elde edebilirsiniz. Daha gür bir kaş için küçük bir fırçadan yardım alarak kaşlarınızı yukarı doğru taramalıyız gerekmektedir. Kaşlarının yukarı doğru taradıktan sonra fazlalık olan kısımlara makas yardımı ile almanız gerekir. Bu şekilde kaşlarınızı daha gür gösterebilirsiniz.

KAPATICI KULLANARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Kaşlarınızı kapatıcı kullanarak da gür gösterebilirsiniz. Bu yöntem için birkaç fırçası ile kapatıcıyı kaç bölgelerini seyrek uygulamanız gerekir. Kapatıcı kuruduktan sonra kaş kalemi ile üzerinden geçerek daha kalın bir görüntü elde edebilirsiniz.

KAŞ KALEMİ VE KAŞ FIRÇASI KULLANARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Bir kaş kalemi ve kaç fırçasından yardım olarak daha gür saçlara sahip olabilirsiniz. Seyrek olan kaşlarınızı kaş kalemi yardımı ile boyayarak gür bir görünüm sağlayabilirsiniz. Daha sonra bir fırça yardımı ile kaşlarınızı tarayarak doğal bir görüntü sağlamalısınız.

KAŞLARI SIK ALDIRMADAN KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Kalın kaşlara sahip olmak isteyen birçok kadın istedikleri görüntüye ulaşabilmek için pek çok farklı yöntem denemektedir. Kalın kaşlara sahip olmak isteyen kişiler bir süre kaşlarına aldırmamalıdır. Uzayan kaşlar profesyonel bir kişi tarafından alındığında daha gür bir görüntü elde edebilirsiniz.

BAKIM YAĞLARI VE VİTAMİN KULLANARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Bakım yağları ve vitaminler ile kaşlarınızı daha sağlıklı ve gür bir hale getirebilirsiniz. Piyasada birçok farklı saç bakım yağı yer almaktadır. Bu ürünleri düzenli kullanımda etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

gür kaşlar nasıl elde edilir

KAŞLARI ÇERÇEVELEME VE KAŞ FARI KULLANARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Kaşlarınızı çerçeveleme yöntemi ile daha gür olmasını sağlayabilirsiniz. Kaşları gür göstermek isteyen kişiler yumuşak bir kaş kalemi ile çerçeve çizimi yapmalıdır. Daha sonra kaç rengine uygun bir kaş farı ile boşluk olan yerleri doldurması gerekir.

KAŞ KEMİĞİNİ AYDINLATARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Yüzün belli yüksek noktalarına aydınlatarak istenilen görüntü elde edilebilir. Kaç kemiğine aydınlatarak daha kalın ve gür bir kaşa sahip olabilirsiniz. Cilt tonundan daha açık bir renkte kullanacağınız kapatıcı ile istediğiniz görünümü sağlayabilirsiniz.

KAŞLARA MASAJ YAPARAK KAŞLAR NASIL GÜR GÖSTERİLİR?

Doğal yoldan kaşları gürleştirmek isteyen kişiler düzenli olarak masaj yapabilir. Herhangi bir yağ yardımı ile kaşlara yapılan masaj daha gür bir kaş görünümü elde etmenizi sağlayacaktır. Kıl köklerindeki kan dolaşımını hızlandırarak süreci daha hızlı bir hale getirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN