Kayak merkezleri yarıyıl (sömestr) tatil fiyatları ne kadar? En ucuz kayak tatil ücretleri

Kayak merkezleri yarıyıl (sömestr) tatil fiyatları ne kadar? En ucuz kayak tatil ücretleri

2022 kayak tatili fiyatları cep yakıyor. Okulların yarıyıl (sömestr) tatiline girmesiyle kayak merkezlerinde kış tatili planı yapan aileler, en ucuz kayak tatilinin 10 bin TL'den başladığını görünce alternatif kış tatili planlarına göz gezdiriyor. İşte, kayak merkezlerinde yarıyıl tatil fiyatları...

Kayak merkezlerinde konaklama fiyatları 3 gün için 6 bin TL ile 70 bin TL arasında değişiyor. Kış sezonunun başlamasıyla tüm hazırlıklarını yapan kayak otelleri, beyaza bürünen pistleri ile kayak severlere kapılarını açtı. Ama açılan kapılar dolar karşısında eriyen liranın değer kaybetmesiyle yabancı turistlere ve Türkiye bandında gelir düzeyi yüksek yerli turiste oldu.

KAYAK MERKEZLERİ FİYATI NE KADAR 2022?

Erken rezervasyon dönemini fırsat bilenler başta Uludağ, Kartepe, Bolu, Erciyes, Palandöken olmak üzere Türkiye'nin gözde kış tatili destinasyonlarında bulunan popüler kayak otellerinin standart odalarını aylar önce kapattı. Dolayısıyla yarıyıl (sömestr) tatili için kayak merkezlerine gitmek isteyen aileler, en düşük 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla karşılaşıyor. En ucuz kayak merkezi konaklama ücreti günlük 3 bin TL dolaylarında seyrediyor.

kayak-otelleri-fiyat.jpg

ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ FİYATLARI

Uludağ kış tatilinin merkezlerinden biri. En çok tercih edilen kayak merkezlerinden biri olması sebebiyle bu yıl yarıyıl tatilin dönemini de dolu geçirecek.

Fiyatlardaki artış otelin dolmasını engellememiş. 24-27 Ocak 2022 tarihleri arasında 2 yetişkin için 2 gece 3 gün konaklamalı yemek dahil ücret 6 bin 750 TL'den başlıyor. Bu fiyat seçeceğiniz odaya göre değişirken 22 bin 728 liraya kadar da çıkıyor.

PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ FİYATLARI

En çok tercih edilen kayak merkezlerinden biri de Palandöken. Oda ve kahvaltı fiyatları 3 bin 900 liradan başlıyor.

Tam pansiyon olmasını isterseniz 34 bin 437 liraya kadar masrafı gözden çıkartmalısınız. Burada da seçilen odaya göre fiyat 2 çocuk da dahil olmak üzere 70 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ FİYATLARI

Aynı tarihlerde aynı kriterlere sahip bir tatil için 12 bin TL ile 31 bin TL arasında değişiyor. Seçilen odaya göre burada da fiyatlar 49 bin TL'ye kadar yükseliyor. Erciyes Kayak Merkezi de yüzde yüz doluluk oranına yaklaşan yerlerden biri oldu.

Yarıyıl tatilini aileler kayak merkezlerini tercih ederek geçirecek. Son zamanların popüler kayak merkezlerinden biri olan Davraz Kayak Merkezi’ni de tercih edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN