Kedilerin arasına gizlenen yavru ayıyı bulmak için 7 saniyeniz var! Sadece üstün zekalı kişiler hemen buluyor!

Kedilerin arasına gizlenen yavru ayıyı bulmak için 7 saniyeniz var! Sadece üstün zekalı kişiler hemen buluyor!

Bir grup kedinin arasına gizlenmiş yavru ayıyı bulabilir misin? Bu resimli bulmaca ile karar verme becerinizi ve kendiliğindenliğinizi test edin. Kedilerin arasında saklanan ayının yerini tespit etmek için 7 saniyeniz var.

Pazartesi gününe bu sevimli hayvan zeka oyunu ile başlayın. Zeka Oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yeter, harekete geçin ve kayıp ayıyı bulun. Zamanınız şimdi başlıyor.

1-010.jpg

BU RESİMLİ YAPBOZDA SAKLI AYIYI BULABİLİR MİSİN?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, bir grup kediciğin arasına gizlenmiş yavru ayıyı bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, aynı hayvan görüntüsü ve parlak renk paleti, görevi zahmetli hale getiriyor.

Son derece zorlu olan bu adına sadık zeka oyunu çözmek için zamanınızı alabilir, ancak yine de cevabı iki kez denemeden aramayın.

GİZLİ AYI NEREDE SAKLANIYOR?

Bir zeka oyunu, temelde mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bilmecesidir. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Zeka oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacaktır.

Buradaki kullanıcıların amacı, kedi grubu arasında gizlenmiş yavru ayıyı bulmaktır. Kolay değil mi? Ama en kötüsü, sadece 7 saniyenizin olması.

ZEKA SORUSU CEVABI İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Görüntü 8 sıra ve 8 sütuna bölünmüş olup, çerçevede toplam 56 hayvan yer almaktadır. Şimdi tüm satırlara ve sütunlara bakın. Bu, en ufak bir ipucunu bile kaçırmamanıza yardımcı olacaktır.

Ayıyı başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz tebrikler. Cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, resmin en altına, 4. satıra ve 7. sütuna gidin. Burada bir ayı yüzü görebilirsiniz. Yavru ayının doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bakın.

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

2-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN