Kayıp sarman X-ray'den çıktı

Kayıp sarman X-ray'den çıktı

ABD’de, bir yolcu New York’tan Orlando’ya gitmek için havaalanına gitti. Yanındaki bavulu uçağa yüklenmesi için teslim eden yolcunun valizi x-ray cihazından geçerken, ekranda kedi benzeri bir şeyler çıktı. Valizi açan ekipler, karşılarında bir sarman gördü. Kedinin kendisine ait olmadığını evinde kaldığı arkadaşının kedisi olduğunu söyleyen yolcu, kedinin valize nasıl girdiğini ise bilmediğini söyledi.

ABD’de, New York’tan Orlando’ya giden uçağa yüklenmek üzere güvenlik kontrolünden geçen bir bavuldan kedi çıktı. Hikaye baştan sona tuhaf, neyse ki mutlu sonla bitiyor.

16 Kasım’da New York JFK Havaalanı’dan Orlando Florida’ya giden uçağa binmek üzere güvenlik kontrolüne giren yolcunun bavulu x-ray cihazından geçerken içinde ‘kedi formunda’ bir şey olduğu fark edildi.

kedi2.jpg

KEDİ GİZLİCE BAVULA GİRMİŞ

Görevliler bavulu açtı, içinden sapasağlam bir sarman çıktı. Kediye benzeyen şey, kedinin ta kendisiydi! Tuhaflıklar bununla da bitmedi.

Hemen bagajın sahibi bulundu, adı açıklanmayan erkek yolcudan bir açıklama yapması istendi. Yolcu da kedinin valizde olmasına şaşırdı ve kendisinin olmadığını söyledi. Yaptığı açıklama şöyleydi: ‘New York şehrinin Brooklyn bölgesinde misafir kaldığını evin kedisi haberi olmadan valizine girmişti.

kedi.jpg

‘KEDİMİN KUTULARA VE VALİZLERE GİZLİCE GİRİP SAKLANMA GİBİ BİR HUYU VAR'

Seyahat ve Güvenlik Dairesi misafir kaldığı evin sahibi Alix’i (soyadı güvenlik sebebiyle açıklanmıyor) aradı ve teyit istedi. Alix de yolcuyu tanıdığını, ‘kedisini çalmadığından emin olduğunu’ söyledi ve Smells adı kedinin ‘kutulara, valizlere gizlice girip saklanma gibi bir huyu olduğunu’ ekledi.

Haber CNN’nin Travel‘dan New York Post‘a birçok gazeteye haber oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN