Flossie dünyanın en yaşlı kedisi unvanını aldı

Flossie dünyanın en yaşlı kedisi unvanını aldı

İngiltere'de yaşayan Flossie adlı 26 yaşındaki kedi 'en yaşlı kedi' unvanını aldı. Kahverengi ve siyah renklere sahip bir dişi kedi olan Flossie yaşının da etkisiyle duyma ve görme sorunları yaşıyor.

İngiltere'de yaşayan Flossie "en yaşlı kedi" unvanını aldı. 26 yaşındaki Flossie, yaşının da etkisiyle duyma ve görme sorunları yaşıyor.

Uzmanlar kedilerdeki 26 yaşın insanlardaki 120 yaşa tekabül ettiğini söylüyor. Kahverengi ve siyah renklere sahip bir dişi kedi olan Flossie'nin sahibi yaşlı olmasına rağmen hâlâ oyuncu ve meraklı bir kedi olduğunu söylüyor.

Flossie, Guinness rekorlar kitabına "hayattaki en yaşlı kedi" unvanıyla girmeyi başardı. Bugüne kadar kayıtlara geçen en yaşlı kedi ise 38 yaşındaki "Creme Puff" isimli kediydi. Creme Puff 2005'te hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN