Kefaret son bölümde Arzu bebeğini kaybediyor!

Kefaret son bölümde Arzu bebeğini kaybediyor!

Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından televizyon ekranlarına uyarlanan Kefaret dizisinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fulya'nın Selena için geliştirdiği planlar, izleyenler tarafından şaşkınlıkla izleniyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Kefaret 28. bölüm özet, heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret dizisi bu akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geliyor. Sinan, Mehdi'yi tuzağa düşürmesi sonrası yaşanan olaylar, seyirciler tarafından sezona finali yaklaşıldığına işaret olarak değerlendirildi.

KEFARET 28. BÖLÜM 1. FRAGMAN

28. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla ve başarılı senaryosuyla ilgiyle izlenen Kefaret dizisinin 28. bölümü, 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına bakabilirsiniz.

Kefaret son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Zeynep, Meltem'in çocuk yuvasında işe başlar. Ayşe, Sude'yi kaybetmenin acısıyla felç geçirir. Sinan, Tolga'yı Amerikan emniyet güçlerine teslim ettikten sonra Mehdi'nin adamları tarafından kaçırılır. Ahmet, Arzu'ya ulaşmaya çalışır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 28. bölüm özeti: Sinan, Mehdi'yi tuzağa düşürür. Ayşe Hanım büyük sırrını açıklar. Zeynep, Sude'yi kaybetmemek için Selena'yı oyuna getirir. Fulya'nın Selena için başka planları vardır. Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi geçirir. Alp, Meltem'in içindeki iyiliği ortaya çıkartmak konusunda başarısız olur.

KEFARET 28. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kefaret dizisinin çekimler, İstanbul'un çeşitli mahallelerinde ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Göl ve orman mekanları için İstanbul'un özellikle Kemerburgaz'daki doğal ortamlarından yararlanırken, şehir çekimleri için Nişantaşı ve Sarıyer gibi lüks semtler tercih ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN