Menajerimi Ara son bölümde Çukur'un Medet'i ortalığı karıştırıyor!

Menajerimi Ara son bölümde Çukur'un Medet'i ortalığı karıştırıyor!

'Call My Agent' adlı Fransız dizisinden ülkemize uyarlanan Menajerimi Ara'nın bu akşam ekranlara gelecek 39. yeni bölümüne, Çukur dizisinde Medet karakterini oynayan Mustafa Kırantepe konuk oluyor. İşte, son fragman...

Menajerimi Ara 39. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Geniş oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Menajerimi Ara dizisi, yine sürükleyici bir bölümle seyircileri ekran başından kaldırmayacak. Hatırlanacağı üzere Dicle, bir yandan Alper ile görüşmelerini sürdürürken bir yandan da çocuk oyuncusu Melek'in şiddet gördüğü gerçeğiyle baş başa kalır.

MENAJERİMİ ARA 39. BÖLÜM 1. FRAGMAN

39. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çekimleri İstanbul'da Levent iş bölgesinde devam eden Menajerimi Ara dizisinin 39. bölümü, 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarının ekranlara geleceğini belirtelim. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'yi ziyaret etmek mümkün.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: La Casa De Papel projesi için düşündükleri oyuncular son anda farklı sebeplerden dolayı gelemeyince üç menajer çok sinirlenir. Bunun üzerine Dicle, önceden tanıdığı Alper için harekete geçer. Dicle, Ceyda'nın ajanstan kaçırdığı Alper'e La Casa De Papel'deki rolden bahsederken onu Ego Ajans'tan vazgeçmemesi konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 39. bölüm özeti: Alper'in menajerliğini üstlenen Dicle, Ceyda'nın sert tepkisiyle karşılaşır. Kıraç ise kızı ve Ceyda arasında kalır. Mustafa Kırantepe, Çukur'un final bölümünün çekimleri sırasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bunun üzerine, dizinin idari yapımcısı da Kırantepe'nin menajeri Kıraç'tan yardım ister. Kıraç ise hem Çukur'un final bölümünün senaryosunun sızdırılmaması için hem de bir an önce Mustafa Kırantepe'yi bulmak için gözünü karartır. Dicle, Barış, Emrah, Gülin, Jülide, Meral ve Aydın keyifli bir akşam yemeğine çıkarlar. Öte yandan, Dicle ve Çınar'ın oyuncuları Timur ve Didem, ayrılma kararı alır. İkilinin sonu gelmeyen tartışmaları sonucu aldıkları ayrılma kararı, birlikte yer aldıkları reklam kampanyası ve dizinin akıbetini zora sokarken Dicle ve Çınar, Timur ve Didem'in ayrılmaması için güçlerini birleştirir. Peride ise senaristinin senaryosunun çalınması kriziyle karşı karşıya kalır.

MENAJERİMİ ARA 39. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım imzasıyla Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi oyuncu kadrosunda; Barış Falay (Kıraç Özdal), Fatih Artman (Çınar Bilgin), Ahsen Eroğlu (Dicle Ertem), Deniz Can Aktaş (Barış Havas), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride Şener), Özge Borak (Ceyda Yücesoy), Serhat Teoman (Serkan Tahtacı) gibi isimler rol alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN