Kelime Oyunu'nda bir dönem sona erdi! Sürpriz değişiklik! Yeni sezonda programı o isim sunacak: 13 yıllık birliktelik sona erdi!

Kelime Oyunu'nda bir dönem sona erdi! Sürpriz değişiklik! Yeni sezonda programı o isim sunacak: 13 yıllık birliktelik sona erdi!

2009 yılından bu yana ekranlara gelerek reyting rekorlarını yerle bir eden Kelime Oyunu'nda bir dönem sona erdi. Yarışmayı artık o isim sunacak.

Reyting rekortmeni bilgi yarışması 'Kelime Oyunu'nda sürpriz değişiklik. Yarışmayı yeni sezonda o isim sunacak. Reyting rekortmeni yarışmadaki değişiklik yarışmanın hayranlarını heyecanlandırdı.

5 Ocak 2009'dan beri izleyiciyle buluşarak sırasıyla Kanal 1, Bloomberg HT, Show TV ve FOX'ta ekranlara gelen, son olarak ise teve2 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Kelime Oyunu' programının sunucusu değişti.

Onedio'nun aktardığına göre; 13 sezondur ünlü oyuncu Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekranlara gelen 'Kelime Oyunu' yarışmasındaki sürpriz değişiklik yarışmanın hayranlarını heyecanlandırdı. Yarışmayı yeni sezonda artık o isim sunacak.

İbrahim Selim yeni sezonda Kelime Oyunu ile ekrana geri dönüyor...

Hürriyet'in haberine göre; Teve2 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kelime Oyunu' adlı programda bir dönem sona erdi. 13 yıldır Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekranlara gelen yarışmayı artık İbrahim Selim sunacak. İbrahim Selim son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "İbrahim Selim İle Bu Gece" programını sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN