Keloğlan'ı canlandıran Rüştü Asyalı'nın son hali ortaya çıktı! Yıllar ne kadar değiştirmiş, görenler tanıyamadı

Keloğlan'ı canlandıran Rüştü Asyalı'nın son hali ortaya çıktı! Yıllar ne kadar değiştirmiş, görenler tanıyamadı

Keloğlan'ı canlandıran oyuncu Rüştü Asyalı'nın son hali ortaya çıktı! Yıllar ona da acımamış! Görenler tanıyamadı bile... İşte Rüştü Asyalı'nın son hali...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Rüştü Asyalı, unutulmaz performansıyla hafızalara kazınan 'Keloğlan' filminin yıldızı olarak izleyicilerle buluşmuştu. Ancak son zamanlarda ortaya çıkan görüntüsü, hayranlarını oldukça şaşırttı.

1971-1975 yılları arasında dört farklı "Keloğlan" filmiyle büyük beğeni toplayan usta oyuncu Rüştü Asyalı, Türk sinemasının masal ve fıkra geleneğinde adı sıkça geçen kel kahraman Keloğlan olarak izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

RÜŞTÜ ASYALI'NIN SON HALİ

rustu-asyali-kimdir-1.webp

Rüştü Asyalı'nın son hali, zaman içinde geçirdiği değişimle dikkat çekiyor. Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alan oyuncunun hayranları, yıllar sonra karşılaştıkları görüntüsü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN