Kenan İmirzalıoğlu'nun göz bebeği ilk kızına bakın! Resmen annesinin kopyası: Gören 'maşallah' demeden geçmiyor!

Kenan İmirzalıoğlu'nun göz bebeği ilk kızına bakın! Resmen annesinin kopyası: Gören 'maşallah' demeden geçmiyor!

Kenan İmirzalıoğlu, ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu olarak tanınan bir isim olarak karşımıza çıkıyort. 2016 yılında oyuncu Sinem Kobal ile dünyaevine giren İmirzalıoğlu'nun özel hayatı da hayranları tarafından merak edilmektedir. Çiftin Lalin ve Leyla adında iki çocukları bulunmaktadır. Özellikle büyük kızları Lalin'in son halini görenler şoka uğruyor. İşte ayrıntılar...

Kenan İmirzalıoğlu, Türk televizyonlarının sevilen oyuncularından biridir. Deli Yürek, Ezel ve Karadayı gibi birçok popüler diziye imzasını atmıştır. Ayrıca Kim Milyoner Olmak İster programındaki başarılı sunumu da hayranları tarafından takdir edilmiştir.

İŞTE SİNEM KOBAL VE KENAN İMİRZALIOĞLU ÇİFTİNİN KIZI

kenan imirzalıoğlu

2016 yılında oyuncu Sinem Kobal ile dünyaevine giren İmirzalıoğlu, özel hayatıyla da gündem olmaktadır. Çiftin Lalin ve Leyla adında iki kızı bulunmaktadır. Özellikle büyük kızları Lalin'in son haliyle ilgili yapılan araştırmalar, hayranları arasında büyük merak uyandırmıştır. İmirzalıoğlu'nun kızları, genel olarak hayranları tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

SİNEM KOBAL VE DİĞER ÜNLÜLERİN KIZLARI

pelin akil

Pelin Akil ve kızları...

hülya avşar

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı...

Fahriye

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğlu...

sinem kobal

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızı...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN