Kenan Işık'tan kahreden haber! Herkes gelen haberle umutlanmıştı ama... Acı haberi eşi duyurdu

Kenan Işık'tan kahreden haber! Herkes gelen haberle umutlanmıştı ama... Acı haberi eşi duyurdu

Kim Milyoner Olmak İster'in ünlü sunucusu Kenan Işık, 2014 yılında spor yaptıktan sonra saunada dengesini kaybederek düşmüş ve kafasını mermere vurmuştu. Sert düşüşle 8 yıldır komada olan Kenan Işık'tan kahreden haber geldi. Herkes iyi haber beklerken acı haberi eşi Beril Işık duyurdu. Kimse bunu beklemiyordu. Bakın Kenan Işık'ın son durumu nasılmış?

Bir dönemin en çok gündeme gelen isimlerinden olan Kenan Işık, 2014 yılında spor yaptıktan sonra saunaya girmiş ve ayağın kaymasıyla düşmüştü. Düşerken kafasını yere vuran Işık, 8 yıldır komada. Hayranları sağlık durumuyla ilgili bilgileri yakından takip ederken ünlü sunucunun eşi Beril Işık'tan kötü haber geldi. Kimse bunu beklemiyordu, hayranları gelen haberle yıkıldı. İşte detaylar...

8 YILDIR KOMADA...

Kenan Işık, 2014 yılında girdiği saunada düşüp kafasını vurarak komaya girmişti. 8 yıldır komada olan ünlü sunucunun eşi Beril Işık'tan ilk haber geldi. Işık, eşinin sağlık durumuyla ilgili ilk kez bu kadar sert konuştu.

KENAN IŞIK'TAN KAHREDEN HABER!

Bazı medya organlarında yer alan haberlere isyan eden Beril Işık, eşinin sağlık durumuyla ilgili "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu." açıklamasında bulundu.

EŞİ ÇIKAN HABERLERE İSYAN ETTİ

Medya organları tarafından sanki kendisinin söylediği gibi haberler çıkartılmasına isyan eden Beril Işık, "Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok." diyerek çıkan haberleri yalandı.

fd-fd-d.jpg

KENAN IŞIK SAĞLIK DURUMU NASIL?

Beyin kanaması sonucu 8 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık'ın arkadaşı Ozan Zeybek, sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

8 yıldır ailesinin yardım ve desteği ile yaşamını sürdürebilen sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkındaki son bilgiyi arkadaşı Ozan Zeybek verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zeybek, "Kenan Işık bıraktığınız gibi" dedi. Zeybek, sanatçının görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesinin çok iyi bir şekilde baktığını söyledi.

fd-df.jpg

Zeybek, Işık'ın sağlık durumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi."

KENAN IŞIK KİMDİR?

Yusuf Kenan Işık (d. 1 Ekim 1947; Yakınca, Yeşilyurt, Malatya), Türk oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu. Özellikle Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon programı ile tanınmaktadır. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memurun çocuğu olan Kenan Işık ortaokul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da Ulaş Bardakçı ile aynı sınıfta okudu. Aynı zamanda bu dönem Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur.

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. Yeni Yüzyıl (1995-1998),Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı Dadı adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık, Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sunmaya başladı. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık, 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bilinci kapalı hâlde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü ve sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN