Keseden bile etkili ölü deri temizleme yöntemi! Cildi bembeyaz çıkarıyor, bu ikisini karıştırıp sürünce...

Keseden bile etkili ölü deri temizleme yöntemi! Cildi bembeyaz çıkarıyor, bu ikisini karıştırıp sürünce...

Keselendikten sonra kesede kalan ölü derileri bile temizliyor! Cildi bembeyaz yapıyor! Bu ikisini karıştırarak sürün, etkisini görün...

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak, birçok kişinin arzusudur. Ancak, ölü deriler bu hedefe ulaşmamızı engelleyen önemli bir faktördür. Ciltte kaşıntı, pul pul dökülme gibi sorunlara neden olan ölü deriler, sağlıksız bir cilt görünümüne yol açabilir. Peki, ölü derilerden nasıl kurtulabiliriz?

ÖLÜ DERİLERDEN KURTULMANIN 5 ETKİLİ YÖNTEMİ

olu-deri.webp

İşte, bu soruya cevap olabilecek 5 etkili yöntem:

  1. Banyo Lifi Kullanın: İyi bir banyo lifi, cildinizdeki ölü derileri temizlemenize ve yenilenmesini sağlamanıza yardımcı olabilir. Cilt yapınıza uygun bir banyo lifi seçerek, cildinizi ölü derilerden arındırabilirsiniz.

  2. Toz Şeker ve Zeytinyağı Uygulayın: Doğal ve etkili bir yöntem olan toz şeker ve zeytinyağı karışımı, cildinizdeki kalınlaşmış bölgelerdeki ölü derilerin temizlenmesine yardımcı olur. Bu karışımı cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

  3. Kahve Telvesi Uygulayın: Türk kahvesi telvesi, ölü derilerden kurtulmak için harika bir doğal çözümdür. Kalınlaşmış cildinizi düzenli olarak kahve telvesiyle ovabilir ve cildinizin daha pürüzsüz hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

  4. Ponza Taşı Kullanın: Ponza taşı, ölü derilerden kurtulmanın kolay ve etkili bir yoludur. İhtiyaç duyulan tek şey bir ponza taşı ve ılık su. Ayaklarınızı veya dirseklerinizi nazikçe ovalayarak ölü derilerden kurtulabilirsiniz.

  5. Limon Suyu ve Gliserin Uygulayın: Ölü derilerin sıkça oluştuğu dudaklar için limon suyu ve gliserin karışımı harika bir çözümdür. Bu karışımı dudaklarınıza uygulayarak ölü derilerden kurtulabilir ve dudaklarınızın doğal rengine kavuşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN