Khloe Kardashian 1915 olaylarını soykırım olarak tanıyan Biden'a teşekkür etti

Khloe Kardashian 1915 olaylarını soykırım olarak tanıyan Biden'a teşekkür etti

Kardashian ailesinin üyelerinden televizyon yıldızı Khloe Kardashian, ABD Başkanı Joe Biden'a 1915 olaylarını 'Ermeni Soykırımı' olarak tanımlaması için sosyal medyadan teşekkür etti.

ABD Başkanı Joe Biden dün yaptığı açıklamayla 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımladı. Biden açıklamasında, "Her yıl bugün Osmanlı dönemindeki Ermeni soykırımında ölenleri hatırlıyoruz ve böyle bir zulmün bir daha yaşanmaması için taahhüdümüzü yeniliyoruz" ifadelerini kullandı. Ermeni asıllı televizyon yıldızı Khloe Kardashian, Joe Biden'ın yayımladığı 'Ermeni Soykırımı' açıklaması nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. 

clp.jpg

Khloe Kardashian, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"1915'te 1.5 milyon Ermeni katledildi ve işkenceye tabi tutuldu. 106 yıl önce gerçekleşen soykırımı tanıdığınız için teşekkürler Başkan Biden. Ermeni halkının acılarını, çilesini ve kayıplarını onurlandırdığınız için teşekkürler."

Kardashian paylaşımının devamında, 2015'te kardeşi Kim Kardashian ile birlikte yaptığı Ermenistan ziyaretinden görüntüler de paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN