Kim Milyoner Olmak İster sorularının sırrı ortaya çıktı

Kim Milyoner Olmak İster sorularının sırrı ortaya çıktı

Kim Milyoner Olmak İster soruları ve cevapları kimin hazırladığı belli oldu. Ekran klasiği olan yarışmanın sorularını, birbirlerini tanımayan bir ekip tarafından yazıldığı öğrenildi. Kod sistemiyle soruları ve cevapları hazırlayan editörlerin isimleri sır olarak saklanıyor. İşte, Kim Milyoner Olmak İster sorularının ve cevaplarının hazırlanma süreci...

1 milyon TL ödüllü Kim Milyoner Olmak İster yarışması soruları ve cevapları, yayınladığı günlerde sosyal medyada gündem oluyor. 2000 yılından beri yayınlanan kült programda para ödülleri 8-9 ay sonra yarışmacının hesabına yatırılıyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SORULARINI KİM HAZIRLIYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının soruları, büyük bir özenle hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programı, ilginç sorular ve hayat hikayeleriyle kamuoyunda ilgi görüyor.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sorularını hazırlayan ekibin kimlikleri büyük bir titizlikle gizleniyor. Soru ekibinin içinde yer alan kişilerin birbirlerini tanımaması için kod sistemi kullanılıyor. Kod sistemiyle soru hazırlayan editörler, birbirlerinin isimlerini ve yüzlerini görmeden, soruları yayına hazır hale getiriyorlar. Yarışmanın soruları, adeta bir kozmik oda ciddiyetiyle korunuyor.

kim-milyoner-olmak-ister-3258.jpg

KİM MİLYONER OLMAK İSTER NE KADAR PARA VERİYOR?

Yarışmadaki yeni para ağacı şu şekilde:

1. soru: 1000 TL

2. soru: 2 bin TL / Baraj

3. soru: 3 bin TL

4. soru: 5 bin TL

5. soru: 7 bin 500 TL

6. soru: 10 bin TL

7. soru: 30 bin TL / Baraj

8. soru: 50 bin TL

9. soru: 100 bin TL

10. soru: 200 bin TL

11. soru: 400 bin TL

12. soru: 1 milyon TL

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SUNUCULARI LİSTESİ

2000-2006 - Kenan Işık
2006 - Haluk Bilginer
2006-2014 - Kenan Işık
2014-2017 - Selçuk Yöntem
2017-2019 - Murat Yıldırım
2019-Günümüz - Kenan İmirzalıoğlu

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN