Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'lu soru! Bakın yarışmacı ne cevap verdi

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'lu soru! Bakın  yarışmacı ne cevap verdi

ATV'de yayınlanan ve milyonların severek izlediği Kim Milyoner Olmak İster programında, yarışmacıya sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun bir filmiyle ilgili soru soruldu. Kenan İmirzalıoğlu başta olmak üzere soruyu görenler şaşkına dönerken, asıl şaşkınlık yarışmacının soruyu yanlış cevaplamasıyla yaşandı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in dün geceki programında yaşananlar...

ATV ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programına dün gece sorulan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde aldığı bir filmle ilgili olan soru damga vurdu.

Yarışmacı Çağla Kaymak ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu soruyu görünce şaşırdılar. O soru neydi ve bakın yarışmacı soruya ne cevap verdi...

1408001.jpg

İKİNCİ BARAJ SORUSUNA GELDİ

Programın formatı gereği yarışmacılar belirli bir para miktarına kadar soruları çözünce, baraj sorusunu cevaplamak durumunda kalıyor.

kim-milyoner-olmak-ister-3258.jpg

Söz konusu baraj sorusunu doğru cevaplayanlar ise artık ilerleyen soruları yanlış cevaplasalar dahi baraj sorusunun parasını alıyorlar.

Yarışmacı Çağla Kaymak da baraj sorusuna kadar geldi ancak soruda Kenan İmirzalıoğlu'nu görünce şaşkına döndü.

İŞTE O SORU

Yarışmacı Çağla Kaymak'ın karşısına çıkan soruda sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun kariyeriyle ilgili bilgiler yer alıyordu.

Yönetmenliğini Uğur Yücel'in üstlendiği ve başrollerinde "Kim Milyoner Olmak İster" programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile Olgun Şimşek'in yer aldığı, 2004 Antalya Altın Protakal Film Festivali'nde "En İyi Film" ödülünü kazanan filmin ne olduğu soruldu.

Yarışmacıya verilen cevaplar ise , A-Ejder Kapanı, B-Kabadayı, C-Uzun Hikâye, D-Yazı Tura idi.

kmoi.png

BAKIN HANGİ CEVABI VERDİ

Başrollerini Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı 2009 yapımı Ejder Kapanı filmi çok izlenen ve ülkede ses getiren bir filmdi.

kim-milyoner-olmak-ister-efsane-soru.png

Yarışmacının da aklında bu film kalmış olacak ki Ejder Kapanı yanıtını verdi. Ancak sorulan sorunun doğru cevabı Yazı Tura olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN