Kimse için bunu dememişti! Acun’dan Hasan Can Kaya için olay sözler

Kimse için bunu dememişti! Acun’dan Hasan Can Kaya için olay sözler

Katıldığı YouTube programında önemli açıklamalarda bulunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Exxen'de program yapan Hasan Can için öyle şeyler söyledi ki şoke olacaksınız. 'İlk defa açıklıyorum' diyen Acun Ilıcalı, açtı ağzını yumdu gözünü. Hasan Can'ı ilk seyrettiğinde 'Bu ne?' dediğini ifade eden Ilıcalı, sözleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler...

YouTube üzerinden bir programa konuk olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çok önemli açıklamalarda bulundu. Kendisiyle alakalı her konuya değinen Ilıcalı, Hasan Can Kaya ile ilgili flaş sözlerde bulundu. Yer yerinden oynayacak. İlk izlediğinde 'Bu ne?' dediğini ifade eden Ilıcalı, ilk defa açıklıyorum diyerek bombayı patlattı. Bakın Acun Ilıcalı ne demiş?

"SAĞ ELİMİ KULLANAMADIM, ÇOK ZOR BİR SÜREÇTİ"

Katıldığı programda özel hayatıyla ilgili birçok konuya değinen Acun Ilıcalı, ilk olarak motosiklet kazasını anlattı. Ters yönden gelen bir araç ile çarpışarak kolunu kırdığını belirten Acun Ilıcalı şunları söyledi:

kmfdfdfd-59.jpg

"Ameliyat 3 saat sürmüş, vidalı bir parça yerleştirdiler açıkçası ağır bir ameliyattı. Sağ elimi kullanamadım, zor bir 20 gün geçirdim. Vatandaşımızın bana olan geçmiş olsun dilekleri, sevildiğini hissetmek çok güzel bir şey, hepsine teşekkür ediyorum. Motosiklete bakış açım babam, hayatımda gördüğüm en güvenli sürücüydü. Bu ecelin insanı ne zaman bulacağı hiç belli olmuyor. Ağır bir kaza geçirdim ama elim tuttuğu anda motosiklete bineceğim."

"BÜYÜK RİSKLERLE KURDUK"

Exxen'in kuruluşuyla ilgili önemli detaylar paylaşan Acun Ilıcalı şu anki hedeflerini açıkladı. Büyük riskler aldığını söyleyen Ilıcalı, “Allah nasip etti diyelim. TV8’i alırken de büyük risk almıştım, Exxen’i kurarken de büyük risklerle kurdum. Baktığımız zaman bunlar büyük riskler. Yine kendimize göre bir maceraya girdik. Bugün dünyaca ünlü bir şirketin Türkiye’ye girmesiyle bizim platform kurmamız aynı şey değil. Ortaya bir hayal devamında da başarı hikayesi çıktı" ifadelerini kullandı.

HASAN CAN KAYA İLE İLGİLİ FLAŞ SÖZLER

Exxen'de program yapan Hasan Can Kaya ile tanışma anısını anlatan Acun Ilıcalı, "Hasan Can’ı seyrettim baktım ‘Bu ne?’ dedim. Hasan Can o sırada gösteriye gidiyormuş ben de o sırada Göcek’teyim ‘Uçağı yolluyorum, bana 1 saatini ayırır mısın?’ dedim ekibiyle havaalanına geldiler 15. dakikada konu bağlanmıştı. Açıkçası Hasan Can Kaya ile 3-0 önde başladım. Hasan Can Kaya, on milyonda bir bulunabilecek yeteneklerden biri. Olağanüstü bir yeteneği var" ifadelerini kullandı.

kmfdfdf-3.jpg

Hasan Can Kaya'nın gelmesiyle zirveye çıktıklarını belirten Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Hasan Can Kaya, platformu aldı yukarı taşıdı. Aslında o yangının içerisinde sağ olsun Gibi ekibi deo dönemde bizi tercih etti. Allah bana böyle iki insanı verdi çok mutluyum. O da aynı şekilde ilk günkü tanıştığımız nezaketi aynı şekilde devam ediyor. Güvenilir insanlarla yola çıkmak; paranın maddiyatın işleri değiştirmemesi… Feyyaz’ın aldığı teklifi söylesem öyle bir teklif yani delirmiş bir teklif…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN