Kiraladığı evi yüksek fiyattan başkasına kiraladı denilmişti! Kaan Urgancıoğlu'nun cevabı çok sert oldu

Kiraladığı evi yüksek fiyattan başkasına kiraladı denilmişti! Kaan Urgancıoğlu'nun cevabı çok sert oldu

Burcu Denizer ile nikah masasına oturan ve şimdilerde baba olma heyecanını yaşayan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Urgancıoğlu'nun evini yüksek fiyattan kiraladığı iddia edilmişti... Öyle bir cevap verdi ki adeta ateş püskürdü. Sosyal medya bu tartışma ile çalkalanıyor. İşte detaylar haberimizde...

Rol adlığı önemli diziler ile adını geniş kitlilere duyuran yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu hakkında ortaya atılan iddialar ile herkesi şoke etti. Sosyal medya bu dedikodular ile çalkalanıyor. Ünlü oyuncu adeta sinir krizine girdi.

YÜKSEK FİYATTAN KİRALADI DENİLMİŞTİ... ORTALIK FENA KARIŞTI

Ortaya atılan iddialara göre, Kaan Urgancıoğlu'nun Burcu Denizer ile evlendikten sonra eşinin yanına taşındığı ve Cihangir'de bulunan evini kiraya verdiği ifade edildi. Ancak yakışıklı oyuncunun Cihangir'deki evini yüksek kira fiyatından verdiği öne sürüldü.

hjjhjh-58.jpg

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ: DAVA AÇACAĞIM!

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Kaan Urgancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli ‘haber’ olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN