Kıvanç Tatlıtuğ anlaştığı diziden ayrıldı, reddettiği diziyi yeniden değerlendirmeye aldı

Kıvanç Tatlıtuğ anlaştığı diziden ayrıldı, reddettiği diziyi yeniden değerlendirmeye aldı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde uzun süredir görüştüğü “Kral Kaybederse” dizisinden ayrılmıştı. Yeni projesi merakla beklenen oyuncunun, daha önce teklif aldığı ama uygun olmadığı için reddettiği başka bir diziyi yeniden gündemine aldığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ, son zamanlarda “Kral Kaybederse” dizisiyle ekrana döneceği haberleriyle gündemdeydi. Fakat alınan bilgiye göre Tatlıtuğ, dizide oynamaktan vazgeçti. Bu kararını da OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’a geçen günlerde bildirdi. Tatlıtuğ'un kararının nedeninin, "senaryonun kendisine bir türlü iletilmemesi ve kendisinin de daha fazla beklemek istemediği" olduğu belirtildi.

AİLE DİZİSİ YENİDEN GÜNDEMDE

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bu gelişmenin ardından, oyuncunun Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’dan, Show TV’nin “Aile” dizisindeki Aslan rolü için bir kez daha teklif aldığı konuşuluyor. Tatlıtuğ’un, senaryosu Hakan Bonomo imzası taşıyan dizi için ilk teklif alan oyuncu olduğu ortaya çıktı. O dönem Kral Kaybederse’nin senaryosunu beklediği için teklifi kabul etmeyen Tatlıtuğ’un, şimdi “Aile” dizisini yeniden gündemine aldığı aktarıldı.

Kerem Çatay, "Aile" dizisini, istediği castı kuramayınca bir süre ertelemişti. Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu gibi oyunculardan oluşan isimlerin adının geçtiği diziyle ilgili çalışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN