Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den 300 bin liralık destek!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den 300 bin liralık destek!

Orman yangınlarını söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken AHBAP Derneği'nin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in, helikopter kiralanması için 300 bin TL'lik yardımda bulunduklarını duyurdu.

Türkiye'deki orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yangınların çıktığı ilk günden beri alevlere teslim olan bölgelere destek götürmek için canla başla mücadele ediyor.

Haluk Levent, son olarak ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in, yangınların kontrol altına alınmasında yardımcı olması için kiralanacak helikopterin ödeneğine destek olduklarını duyurdu.

Levent, Twitter hesabından, "Sevgili Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aradılar. 'Abi helikopter kiralamada bizim de desteğimiz olsun istedik. 300 bin TL‘lik bağış yapma kararı aldık.' dediler. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’e çok teşekkürler" mesajını paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN