Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Kıvanç Tatlıtuğ ile ne zaman evlendi?

Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Kıvanç Tatlıtuğ ile ne zaman evlendi?

Üniversite eğitimini moda tasarımı üzerine alan Başak Dizer, televizyon dizilerinde stil danışmanlığı yaptığı sırada Kıvanç Tatlıtuğ ile tanıştı. 2016 yılında dünyaevine giren çift, Fransa'nın başkenti Paris'te 40 kişilik sade bir nikah töreni yaptı. İşte, Başak Dizer biyografisi...

Kıvanç Tatlıtuğ ile olan evliliğini göz önünde yaşamayı tercih etmediğini dile getiren Başak Dizer, verdiği bir röportajda, "Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim, hiçbir zaman olmadım. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış. Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor" diye konuştu.

basakdizer-50593867-351852805668323-7472386391655994540-n.jpg
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

BAŞAK DİZER'İN HAYAT HİKAYESİ

13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım bölümü ile Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünde tamamladı. Londra'da Central Saint Martins'de moda eğitimi aldı.

Çeşitli tekstil markalarında tasarımcı olarak çalıştı. Televizyon dizilerinde stil danışmanlığı yaptı. Vakko ve Vakkorama gibi tanınmış markaların baştasarımcı asistanlığı yaptı.

İdil Fırat, Meltem Cumbul, Azra Akın, Neşe Aksoy, Deniz Marşan gibi birçok ünlü isimle çalıştı.

Bir dönemin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da stil danışmanlığı yaptığı sırada oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile tanıştı.

ÖZEL YAŞAMI

1977 doğumlu olan Başak Dizer, 2021 yılı itibarıyla 44 yaşındadır.

İlk evliliğini tasarımcı Oran Fransez ile yaptı. 2016 yılında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendi.

Başak Dizer 1.75 metre boyunda, 55 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @basakdizer kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN