Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in doğmamış bebeğine 2,7 milyon liralık teklif

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in doğmamış bebeğine 2,7 milyon liralık teklif

Kıvanç Tatlıtuğ'un beş aylık hamile eşi Başak Dizer'in, bebeğiyle reklam filmlerinde rol alması için bir mobilya firmasından teklif aldığı iddia edildi. Ünlü stil danışmanının, 200 bin dolarlık (yaklaşık 2,7 milyon TL) teklifi reddettiği belirtildi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı Başak Dizer çifti bebek heyecanı yaşarken, firmalar arasında da adeta rekabet başladı. Çiftin doğmamış bebeğine şimdiden bebek bezinden pusete kadar birçok firmadan teklif geliyor.

Markalar reklamlarında ünlü çiftin çocuğunu görmek isterken, beş aylık hamile olan Başak Dizer'in bir mobilya firmasından reklam teklifi aldığı konuşuluyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; bebek odası takımlarını tanıtması için Başak Dizer'e 200 bin dolar (yaklaşık 2.7 milyon TL) teklif eden bir firma, 'hayır' yanıtını aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN