Yalnız Kurt konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Osman Sınav imzası

Yalnız Kurt konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Osman Sınav imzası

Yalnız Kurt yeni bölüm ATV izleyicisiyle buluştu. başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay'ın yer aldığı 'Yalnız Kurt' dizisi, hükümetleri darbeyle devirip ülkeleri küçük parçalara bölen Golyat'a karşı verilen mücadeleyi konu ediniyor. İşte, Yalnız Kurt künye...

Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı, son dönemde en çok ilgi gören dizi fragmanlarından biri oldu. Zira, dizi sezonunun ortasında yayınlanmasına karşın aktüel konusuyla dikkat çeken 'Yalnız Kurt', Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor.

1-bolum-foto-galeri-1643270046546.jpg

YALNIZ KURT YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yalnız Kurt 1. bölüm özeti ise şöyle: Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer.

Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan 'ihtiyar', Davut Bahadır yol gösterecektir.

YALNIZ KURT NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktalarını ekrana taşıyan 'Yalnız Kurt' dizisinin ilk bölümü 28 Ocak 2022 Cuma günü saat 20.00'de ATV'de yayınlandı.

Geniş oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Yalnız Kurt'un yeni bölümleri, her cuma günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşuyor. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarının ekranlara geldiğini belirtelim.

Yalnız Kurt son bölüm izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

1-bolum-foto-galeri-1643270043473.jpg

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?

Yalnız Kurt dizisi, Amerikan Barış Gönüllüleri'nin Türkiye'ye gelişinden itibaren, yaşanan darbeleri, faili meçhul cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alarak Türkiye'nin yakın tarihini konu alıyor.

Yalnız Kurt dizisi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güç.

YALNIZ KURT DİZİSİ UYARLAMA MI, GERÇEK Mİ?

1950'lerden günümüze uzanan birçok olayın konu edildiği dizide, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine nasıl gelindiği de anlatılıyor.

Yalnız Kurt'u proje tasarımcısı Osman Sınav, dizide bir duruş anlatmaya çalıştıklarını belirterek, Türkiye'yi bugün dünyanın 'Yalnız Kurt'u olarak gördüğünü söyledi. Osman Sınav, dizinin bir tarih dizisi olmadığına dikkati çekerek, "Biz bir duruş ve karakter anlatıyoruz. Onun için de asla kronolojik gitmeyecek. Her yere sıçrayabiliriz. 1964'te bir olayı anlatırken milattan önceye de gidebiliriz. Oradan 1980'e gelebiliriz" diye konuştu.

1-bolum-foto-galeri-1643270044869.jpg

YALNIZ KURT OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca ve Alper Erze'nin yazdığı, müziklerini Aytuğ Yargıç'ın bestelediği, proje tasarımını Osman Sınav'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi oyuncu kadrosunda; Hasan Denizyaran (Altay Kurtoğlu), Cihan Ünal (Davut Bahadır), Damla Colbay (Esra Türkmen), Murat Han (Doğan Sakınmaz), Kürşat Alnıaçık (Tekin Giritli), Polat Bilgin (Nizamettin Köz), Hilmi Özçelik (Ahmet), Göktan Oktay Göztepe (Akif), Deniz Evin (Sefer), Yaprak Medine (Mira), Almina Günaydın (Ela), Saruhan Hünel, Gökhan Soylu, Sabahattin Yakut gibi isimler yer alıyor.

YALNIZ KURT NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla kısa sürede beğeni toplayan Yalnız Kurt dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde yapılıyor. Genellikle Asya Yakası'ndaki Üsküdar ve Beykoz ilçelerinde çekimleri gerçekleştirilen dizinin geçmiş dönem sahneleri ise, film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapılıyor. Bunun haricinde yine eski İstanbul sahneleri için Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yer alan Sekapark'taki film platosu da kullanılıyor. Orman sahneleri ise yine Beykoz ilçesindeki Riva bölgesinde çekiliyor.

YALNIZ KURT AFİŞİ

yalnizkurtafis.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN