Duygu Kozoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Duygu Kozoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Onur Buldu, 27 Nisan 2020 günü Duygu Kozoğlu ile dünyaevine girdi. İstanbul Etiler'deki evlerinin bahçesinde yapılan sade nikah törenine çiftin yakınları katıldı. Ünlü oyuncu, İngilizce öğretmeni olan eşi Duygu Kozoğlu eşine, "Benim büyük güneş ışığım" sözleriyle seslendi. İşte, Duygu Kozoğlu biyografisi...

2020 yılında evlenen Duygu Kozoğlu ile Onur Buldu çifti, birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan çiftin yıl dönümlerinde yaptığı paylaşımlar beğeni topladı. Onur Buldu, Duygu Kozoğlu ile evlenmeden önce yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Daha tam anlayamadım. Daha damatlık falan almadım. Duygu, gelinlik provasına falan gidiyor. O biraz durumun vahametini anladı ama ben daha anlayamadım" ifadelerini kullanmıştı.

kozduygu-174222653-878203236113848-6629585934501687456-n.jpg

DUYGU KOZOĞLU'NUN HAYATI

1988 yılında dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 33 yaşındadır.

Lisans eğitimini İngilizce öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Duygu Kozoğlu, İstanbul Beyoğlu Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak çalışmayı sürdürüyor.

2019 yılından beri aşk yaşadığı oyuncu Onur Buldu ile 27 Nisan 2020 tarihinde evlendi.

Nisan ayında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde dünyaevine girmeyi planlayan çiftin nikah töreni koronavirüs nedeniyle ertelenmişti.

Düğün yerine sade bir nikah töreni yapan çift, Onur Buldu'nun İstanbul Etiler'deki evinin bahçesinde resmi imzayı attı.

Aile üyelerinin ve yakın arkadaşlarının yer aldığı mutlu günü sosyal medya hesabından paylaşan Onur Buldu, "Benim büyük güneş ışığım" notunu düştü.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @kozduygu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN