Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

'Aile' adlı diziyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırılarak hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak 2018-2019 arasında Show TV'de izleyiciyle buluşan senaryosu Ali Aydın tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar'ın yer aldığı 'Çarpışma' adlı dizide 'Kadir Adalı' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara geri dönmek için gün sayarken ünlü oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

'The Sopranos' dizisinden uyarlanan, senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, başrolde ise Nejat İşler, Canan Ergüder ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı 'Aile' adlı diziyle ekranlara geri dönmek için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ekranlara geri dönmek için adeta geri sayıma geçen ünlü oyuncu, gıda zehirlenmesi yaşadı. Tatlıtuğ, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

SETİ İPTAL EDİLDİ

Ancak kendisini iyi hisseden ünlü oyuncu hastaneden taburcu olunca sete geri döndü. Tatlıtuğ'un çekimlere başlamaya hazırlandığı sırada tekrar rahatsızlandığı kaydedildi. Kendisini kötü hisseden ünlü oyuncunun setinin de iptal edildiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN