Kızılcık Şerbeti başlamasıyla gitmesi bir oldu! Bu veda en çok izleyenleri üzecek

Kızılcık Şerbeti başlamasıyla gitmesi bir oldu! Bu veda en çok izleyenleri üzecek

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti o oyuncuya veda ediyor! Resmen başlamasıyla gitmesi bir oldu… İzleyiciler bu vedayı duyunca çok üzülecek. İşte Kızılcık Şerbeti’ne veda eden o isim…

Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Geçen haziran ayında sezon finali yaparak ekran macerasına ara verdi. Diziye ilişkin yaşanan gelişmeler ise izleyicileri şok etti. Dizideki başarılı oyuncunun girmesi ile çıkması bir oldu. Yeni sezona sayılı günler kala diziye veda eden isim belli oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

YENİ SEZONA SAYILI GÜNLER KALDI

Show TV’nin reytinglerini alt üst eden her hafta Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonuna sayılı günler kaldı. İzleyiciler merakla yeni sezonu beklemeye başladı.

kizilcik.jpg

Sezon finali adeta insanları heyecandan heyecana sürüklerken yeni sezonda da inanılmaz bölümlerle izleyici karşısına çıkacak gibi duruyor.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide beklenmedik bir veda gerçekleşti.

kizilcik2.jpg

SEZON FİNALİ YIKIP GEÇMİŞTİ

Dizinin haziran ayında yayınlanan sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer, hastaneye yetişmeye çalışırken feci bir trafik kazası geçirdi. Yayınlanan yeni sezon fragmanında iki karakterin de diziye devam edeceği kesinleşti.

kizilcik3.jpg

Doğa ve Fatih arasında yaşanan gerilim özellikle de sezon finalinde yayınlanan sahnelerle çığır açmıştı. İkilinin ayrılması ve Doğa’nın evi terk etmesi izleyiciyi şok etmişti.

kizilcik4.jpg

BAŞLAMADAN BİTTİ

Doğa’nın evi terk etmesi ve doğumunun bir anda başlaması izleyicileri büyük heyecana sürüklerken Doğa’nın doğumda bebeklerinden birinin kaybettiği görülmüştü. Yeni sezon fragmanında da bu olay kesinleşti. Doğa ve Fatih’in bebeklerinden biri diziye başlamadan ne yazık ki çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN