Kızılcık Şerbeti dizisinde şok ayrılık! Yerine gelecek oyuncu daha da şaşırttı... 'Onsuz Kızılcık Şerbeti olmaz!'

Kızılcık Şerbeti dizisinde şok ayrılık! Yerine gelecek oyuncu daha da şaşırttı... 'Onsuz Kızılcık Şerbeti olmaz!'

Show TV'nin en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden bir ayrılık haberi geldi. Dizide Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi. Uzman'ın yerine geleceği öğrenilen isim ise herkesi şaşırttı.

Show TV'nin geçtiğimiz sezon hem büyük tartışmalar yaratan hem de büyük izlenme kazanan dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Cuma akşamları Star'da yayınlanan Yalı Çapkını'na rakip olan dizi, biri muhafazakar diğeri çağdaş iki ailenin tanışmasını ve çatışmasını ele alıyor. Dizi içeriğinde yer alan sahneler nedeniyle ceza da almıştı.

Dizi sezon arası tatile girmişken en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Alev'i oynayan Müjde Uzman'ın yeni sezonda yer almayacağı bilgisi geldi.

mujde-uzman.jpg

RESMİ AÇIKLAMA YOK

Henüz resmi bir açıklama olmasa da bu söylenti dizinin, özellikle de her durumda hayatı hafife alan Alev karakterinin hayranları büyük üzüntü yaşadı.

Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman'dan da henüz bir açıklama gelmezken oyuncunun hayranları "Onsuz diziyi izlemem" "Alev Müjde Uzman'dır" gibi yorumlar yaptı.

melis-sezen.jpg

MELİS SEZEN YENİ ALEV OLACAK

İddialara göre yeni sezonda Alev karakterini canlandırması için Melis Sezen'le görüşülüyor. Gülcemal adlı dizisi final yapan Melis Sezen'den ise konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN