Kızılcık Şerbeti İbrahim öldü mü? Berkay Akdemir diziden ayrıldı mı?

Kızılcık Şerbeti İbrahim öldü mü? Berkay Akdemir diziden ayrıldı mı?

Oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi oyuncuların yer aldığı ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbetinde bu hafta yine heyecan dorukta. İşte detaylar…

Her hafta heyecanın zirve yaptığı Kızılcık Şerbeti’ nde bu hafta izleyiciyi neler bekliyor? Seyirci Nursema’nın Kocası İbrahim’e ne olacağını merak ediyor. Detaylar haberimizde…

kızılcık

KIZILCIK ŞERBETİ İBRAHİM ÖLECEK Mİ? DİZİDEN AYRILDI MI

Her Cuma Show TV ekranlarında seyircinin büyük merak ve heyecanla izlediği Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta 21. Bölümü ile izleyici ile buluşacak. Yeni bölüm de Nursema’nın amcası Ömer, yeğenine bunu yapan kocası İbrahim’i boş inşaattan aşağıya atıyor. Ekran başındakiler İbrahim ölecek mi? Merak ediyorlar.

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı dizi son haftalarda çok büyük bir çıkış yaparak izlenme oranlarında ciddi artış yakaladı. Ayrıca Nursema’nın, olay olan sahnelerinden sonra izleyicilerden büyük ilgi gördü.

KIZILCIK ŞERBETİ İBRAHİM ÖLDÜ MÜ? BERKAY AKDEMİR DİZİDEN AYRILDI MI

Nursema’nın amcası Ömer, “Değil kızımıza yaptıklarını bu aileyi tanıdıklarına pişman edeceğim onları” diyerek İbrahim’i inşaatın tepesinden aşağıya itti. Seyredenler ise bu olaydan sonra Kızılcık Şerbeti İbrahim ölecek mi acaba diye merak eder oldular.

KIZILCIK ŞERBETİ İBRAHİM ÖLECEK Mİ

Fakat şu an ayrılık olup olmadığı henüz net değil. Ama İbrahim karakterine hayat veren Berkay Akdemir’in sahnelerinin devamlılığı olacak gibi görünüyor.

kızılcık

Nursema ile Umut’un sahnesi de sevenlerini hem şaşırttı hem de meraklandırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN