Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak'ın zayıflama sırrı şaşırttı! Ameliyatla 45 kilo verdiği iddia edilmişti

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak'ın zayıflama sırrı şaşırttı! Ameliyatla 45 kilo verdiği iddia edilmişti

90'lı ve 2000'li yılların gözde oyuncularından Kayra Şenocak, şimdilerde 'Kızılcık Şerbeti' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor. Bir ara 131 kiloya kadar çıkan ünlü oyuncu, 86 kiloya nasıl düştüğünü anlattı. Kayra Şenocak, ameliyatla zayıfladığı iddialarını da yanıtladı. İşte, Kayra Şenocak'ın zayıflama sırrı...

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Ertuğrul' karakterini oynayan Kayra Şenocak, verdiği kilolarla sosyal medyada gündem oldu.

46 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz haftalarda eşiyle birlikte karar.com alışveriş yaparken kameralara yakalandı. 131 kilodan 86 kiloya gerileyen Kayra Şenocak, nasıl kilo verdiğini anlattı.

kayra-senocak-kizilcik-serbeti-ertugrul.jpg

KAYRA ŞENOCAK NASIL ZAYIFLADI?

Yurt'ta yer alan habere göre, ünlü oyuncu, fazla kilolardan kurtulma sürecini şöyle anlattı:

"Eşim sayesinde verdim. Tamamen diyet ve sporla verdim. 45 kilo gitti. Ameliyat ve operasyon yok. Sporu da seven biri değilim. 131 kiloya kadar çıkmıştım. Kendimi o şekilde görmek istemedim. Bu işi yapmak istiyorsam o şekilde görünmemem gerekiyordu.

Ameliyata harcanacak o parayı spor salonuna ve diyete harcadıklarında daha uzun vadeli gidiyor... Ameliyat olup karar.com yeniden kilo alanları duyuyoruz. O süreçte eşim kabak yemeği yaptı. Sebze ağırlıklı beslendim. Bu süreçte ben değil eşim yıprandı.

Dizi güzel ve keyifli gidiyor. Ekibe ikinci sezonda dahil oldum. Hemen içlerine kabul ettiler. Set ortamı çok güzel. Rol kısa zamanda sevildi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN