Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde o sahne gündem oldu! Çekim hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı!

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde o sahne gündem oldu! Çekim hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı!

Ekranların fenomen dizisi haline gelen Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle ekranlarda yer alırken o sahne görenleri şaşırttı. Her bölümüyle reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti'nin son sahnesinde ki çekim hatası kısa sürede gündeme geldi. İşte, Kızılcık Şerbeti'nin o sahnesi haberimizde.

 Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrollerde yer aldığı Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle izleyiciyi ekrana büyüledi. Doğa ve Fatih'in yüzleşmesi sonrasında o sahnede ki hata izleyicinin gözünden kaçmadı.

Sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer'in kaza yaptığı sahnede ki çekim hatası görenleri şaşırttı. O sahneye 'Bariz çekim hatası', 'Bu kadar da olmaz' yorumları geldi.

Kızılcık şerbeti çekim hatası

Kıvılcım Doğa'yı bulmak için telaşlanırken hastaneden gelen telefon ile Doğa'nın acil ameliyata alındığını Ömer'e söylüyor. Bu durum karşısında hastaneye yetişmek için arabayı hızlandıran Ömer ve Kıvılcım korkunç bir kaza geçiriyor. Ambulans ve polisin gelmesiyle araçta bir yaralı ve bir ölü olduğu söyleniyor. Kimin öldüğü merak konusu olurken o çekim hatası sosyal medya üzerinden gündeme geldi.

Ömer ve Kıvılcım'ın yola çıktığında emniyet kemeri takılı olduğu görülürken Ömer'in hız yaptığı esnada Kıvılcım'ın emniyet kemerinin takılı olmadığı dikkatleri çekti.  

kızılcık şerbeti

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN