"Kocam TikTok fenomeni oldu" diyen gözü yaşlı kadın söyledikleriyle yürek burktu! Esra Erol'da şoke eden yasak aşk hikayesi!

"Kocam TikTok fenomeni oldu" diyen gözü yaşlı kadın söyledikleriyle yürek burktu! Esra Erol'da şoke eden yasak aşk hikayesi!

ATV ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'a ihanet dolu hikayesiyle Nurcan Hanım başvurdu. 22 yıllık kocasının TikTok fenomeni olduğunu söyleyen Nurcan Hanım, canlı yayında gözyaşları içinde aldatıldığını da itiraf etti. Gözü yaşlı kadının, "Kocam, TikTok'ta aşk acısı çekiyor!" sözleri sonrası stüdyo buz kesti.

ATV'nin reyting rekortmeni yapımı Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında Nurcan Hanım'ın ihanet dolu hikayesi ele alındı. Nurcan Hanım ağlayarak "Boşa geçen bir 22 yıl!" dedi ve yaşadığı sıkıntılı sürece dikkat çekti. 4 çocuğu olduğunu belirten Nurcan Hanım, sosyal medya fenomeni olan eşi Ferhat Gülal'ın kendisini aldattığını ileri sürdü.

Nurcan Hanım'ın açıklamaları şu şekilde: "Geçtiğimiz 12 Aralık günü ben köydeydim. İki sene önce eşimin yanına gidip gelen kadını, kocam tekrar benim eşyalarımın üzerine getirdi. Kayınvalidem telefonda konuşuyordu. Eşim, kayınvalideme 'Kadın yine geri geldi.' diyor. Sanki ben gitmişim, çocuklarının anası gitmiş de kadın yine geri geldi. Bunun üzerine kulak misafiri oldum. Ben bunu duyduğum an kıyameti kopardım. Evden nasıl çıktım bilmiyorum. Bafra'ya evime indim. Kadın ben oraya gelene kadar evimdeymiş. Beni görünce evden kaçıyor."

es.jpg

DEFALARCA İHANET ETTİ

Esra Erol, Nurcan Hanımın yaşadıklarını birkaç cümle ile özetledi. "Sosyal medyada tanıştığı kadınlarla birliktelik yaşıyor. Özellikle 2 kadın var. Ferhat Bey gidiyor, sosyal medya tanıştığı kadınlarla Bafra'da ev açarak beraberlik yaşıyor. Bunları öğrendikten son Nurcan boşanma kararı alıyor. Ama daha sonra vazgeçiyor. Kocası Ferhat sosyal medyadan ona gelen Nursel ile ayrılıyor. Tekrar bu kadınla ilişki yaşamaya başlayıp o yaşadığınız eve getirdiğinde sen polisle o kapıya dayanıyorsun. Şimdi ne istiyorsun?"

"TİKTOK'TA TANIŞIP KOCAMIN PEŞİNE DÜŞTÜ!"

Ferhat'ın kendisini yanına yakıştırmadığını belirten Nurcan Hanım "Ben Ferhat ile bir kez dışarı çıkmadım. Bu Nursel hanım dediğim de 5 çocuklu, evli kadın. TikTok'ta tanışıp koşumun peşine düştü. Ve biz bununla 19 Mayıs'ta karşılaştık. Jandarma ve polis de şahit dedi."

kadin.jpg

"SOSYAL MEDYA BAĞIMLISI OLAN KİŞİLERLE İLİŞKİ KURUYOR!"

Ferhat'ın TikTok'ta yayınlanan aşk dolu videolarını paylaşan Esra Erol, "Sen bu görüntüleri nasıl gördün?" diye sordu. Nurcan Hanım ise "Ben bunları ayrı bir hesaptan gördüm." yanıtını verdi.

Yayına bağlanan iddiaların odağındaki Ferhat ise Nursel'in şu an yanında olmadığını belirterek bir ilişkisi olmadığının altını çizdi. Konuşmasının devamında ise "Bana karılık yapmadı. Benim babamı öldüren karım ve çocuklarım." dedi. Eşiyle barıştıktan sonra eşini, annesi yalnız diye köye çıkarttığını belirten Ferhat Bey, "Hayat benim!" ifadelerini kullandı.

ezzsgh.jpg

"TİKTOK'TA VİDEO ÇEKİP KARŞILIKLI AĞLAŞTILAR"

Nurcan Hanım, boşanmak istediğini belirtti. Sevgilisi Nursel Hanım'ın boşandığını belirten Ferhat Bey, onun 5 çocuğunu da geride bıraktığını söyledi. Öte yandan Ferhat Bey ile Nusel Hanım'ın TikTok'ta karşılıklı ağlaştıkları videoları olduğu ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN