Kocasıyla Mahremini İfşa Etti! Esra Ezmeci Dona Kaldı! Bakın Kocasıyla Ne Yapıyormuş?

Kocasıyla Mahremini İfşa Etti! Esra Ezmeci Dona Kaldı! Bakın Kocasıyla Ne Yapıyormuş?

Ünlü terapist ve Psikolog Esra Ezmeci'ye ilginç sorular gelmeye devam ediyor. Takipçilerine cinsel çapalama ve tuzlama yöntemleri verem Ezmeci, bu yollarla karı-kocaların ilişkilerin düzeltebileceğini iddia ediyor. Ezmeci'nin verdiği çapalama yöntemini deneyen bir takipçisi öyle bir şey yazdı ki okuyanlar hayret etti. "Eşimle 1 gecede 3 defa..""

Son zamanların en ünlü psikologları arasında giren Esra Ezmeci, cinsel ilişki ve normal ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar için yöntemler veriyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayarak sosyal medya hesabından yayınlayan Ezmeci'ye bu defa cinsel çapalama yöntemini deneyen bir takipçisi yazdı. İsmini vermeden yayınlayan Ezmeci, gelen soru karşısında bakın ne dedi?

1462542.jpg

ESRA EZMECİ'YE İLİŞKİ İTİRAFI! O YÖNTEM KULLANINCA BAKIN NE OLDU?

İlişkiler üzerine yazdığı kitaplarla Türkiye'de en çok konuşulan isimler arasına giren Terapist ve Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları kendi hesabından yöntemler vererek yayınlıyor. Kendisine her gün binlerce DM gelen Ezmeci'ye her yaş aralığından kişiler yazıyor. Eşleri ile sorun yaşayanlar, aileleri ile sorun yaşayanlar, çocukları ile problemler yaşayanların genelde yazdığı Ezmeci'ye çok sayıda cinsel ilişki itirafları ve soruları da geliyor. Her paylaşımı ile sosyal meydanın dilinden düşmeyen Ezmeci'ye bu defa verdiği yöntemleri deneyen bir takipçisi yazdı.

esraezmecikimdir.jpg

CİNSEL ÇAPA YAPAN TAKİPÇSİNDEN OLAY MESAJ: YORULUYORUM

Instagram hesabı üzerinden soruları yanıtlayıp yayınlayan Ezmeci, verdiği çapalama ve tuzlama yöntemleri ile ilişkilerin düzeltilebileceğini iddia ediyor. Kitaplarında da bunlara yer veren Ezmeci, DM üzerinden de ilişkilerde sorun yaşayanlara öneriler veriyor.

esraezmecimesajlari.jpg

Çapalama yöntemi ile eşlerin cinsel ilişkide birbirlerine yakınlaşacağını ifade eden Ezmeci, bu her fırsatta takipçilerine anlatıyor. Çapalama yöntemini deneyen bir takipçisi ise Ezmeci'ye şoke eden bir mesaj attı. Kadın takipçisi, "Cinsel çapa ile 1 gecede 3 kez ilişkiye giriyorum eşimle. Çok yoruluyorum" mesajını attı. Bu mesaj üzerine Esra Ezmeci ise sadece emoji göndererek cevap verdi.

1453255.jpg

FOX TV'DE DE PROGRAM SUNUYOR

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra FOX TV'de de gündüz kuşağı yayını yapan Esra Ezmeci, orada da ilginç konuları işlemeye devam ediyor. Hayatımıza çapalama ve tuzlama yöntemi ile giren Esra Ezmeci, sunucu koltuğunda oturmasına rağmen sosyal medya hesabından da bu paylaşımlarına devam ediyor. Kimisi eşleri ile sorunlarını çözmek için yazarken, kimisi ise cinsel ilişki sırasında yaşadıklarını Ezmeci'ye anlatarak yardım istiyor. Peki siz bu tür paylaşımların yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN